Seagate Barracuda Q1 480GB SSD alınır mı?

Daha fazla  
İyi günler Technopat kullanıcıları. NP350V5C-S0KTR laptopuma SSD alacağım. Kioxia Exceria 480 GB düşünüyorum fakat TR200 modeli ile aynı olduğu, okuma-yazma hızının düşebileceğini forumda buldum. Seagate Barracuda 480 GB bu SSD alınır mı?

Alınabilir. Yerine SanDisk Ultra 3D de tercih edilebilir.
Bu fiyat bandında DRAM'li SSD'ler varken DRAMless Patriot Burst almak pek akıl karı değil.

Alınabilir. Yerine SanDisk Ultra 3D de tercih edilebilir.

Bu fiyat bandında DRAM'li SSD'ler varken DRAMless Patriot Burst almak pek akıl karı değil.
Bazıları kronik sorunlu dediği için önermekten çekindim. Haklısınız ama. Seagate de kaliteli markadır ama SSD'leri nasıl bilmiyorum.

Bazıları kronik sorunlu dediği için önermekten çekindim. Haklısınız ama. Seagate de kaliteli markadır ama SSD'leri nasıl bilmiyorum.
SanDisk SSD Plus modeliyle karıştırıyor olabilirsiniz ya da karıştırıyor olabilirler. Ultra 3D bütçe dostu kaliteli bir SSD. Seagate Q1 modelinde sorunla karşılaşana rastlamadım, yabancı kaynaklarda da iyi bir model olduğu belirtiliyor incelemelerde.

Hocam elimde yaklaşık 500 TL bütçe var ve bunu geçmek istemiyorum. Bursluluktan gelen 300 TL + biriktirdiğim 150 TL ile alacağım. 50 TL daha çıkabilirim sadece. Yine de düşüneceğim.
Hocam elimde yaklaşık 500 TL bütçe var ve bunu geçmek istemiyorum. Bursluluktan gelen 300 TL + biriktirdiğim 150 TL ile alacağım. 50 TL daha çıkabilirim sadece. Yine de düşüneceğim.

Hocam bu SSD 500 TL'ye satılırken bunu almanız çok iyi olur, normalde 550 TL çünkü. üstteki modellerden kesinlikle daha kaliteli. SanDisk Ultra 3D 500GB SATA 3.0 2.5" SSD (560MB Okuma / 530MB Yazma) - Gaming.Gen.TR

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı