Rehber Seagate Barracuda Q1 İncelemesi

@246941, artık haftalardır niye üzgün attığımı anlamışsındır.
Hocam siz de mi Korece bir siteden alıyorsunuz bu bilgileri? Barracuda Q1'i buldum hemen ardından yeni yeni ülkemize giren Q5'in özelliklerini de buldum. Rus sitelerinde boşuna arama yapmışım şimdiye kadar. Onların veremediği bilgiyi Koreliler tak diye veriyorlar. Vallahi helal olsun.

SU630 Rebranded sanıyordum bu modeli, değilmiş. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Elinize sağlık.

Bilgilendirici bir metin olmuş, teşekkürler.
SU630 Rebranded sanıyordum bu modeli, değilmiş. Bilgilendirme için teşekkür ederiz.
Elinize sağlık.
Selam ördek.

Hocam siz de mi Korece bir siteden alıyorsunuz bu bilgileri?
Kore, Çin, Fransa, Almanya, Rusya, Brezilya, Japonya, İngiltere, Amerika, İspanya, İtalya, Kanada, Ukrayna gibi gibi birçok ülkeden kaynakları düzenli şekilde takip ediyorum. Çoğu zaman vaktinde öğreniyorum bu bilgileri. Baktığınız Kore incelemesi, 2020 Haziran'da açılmış. Uzun zamandır biliniyor aslında fakat ülkemize gireli birkaç ay oldu. Bu yüzden "Barracuda Q1" hakkında 1-1.5 aydır bilgi sahibiyim.

CoolEnjoy değil mi hocam siteni adı? Çoğu Seagate ürününün özelliklerini oradan öğrendim dün. Barracuda Q5'i çok merak ediyordum özellikle ve o siteden öğrendim. E-Tablo SSD listesinde de değiştirdik Barracuda Q1'in kontrolcü ve sınıfını. Q5'de yeni girdiği için ülkemize ekledim ama kontrolcüsü E12'mi E12S'mi E13'mü orasını çözemedim.

E12S, bunu da inceleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…