Harici SSD olarak kullanacağım. 4-5 tane harici HDD bozmuş biri olarak artık SSD dışında bir harici birim kullanmamayı düşünüyorum. Eski HDD'lerimden kalma dönüştürme aparatı ve kılıfı da var.
Sıfır Barrucuda'm 6 ayda kafa vurup öldü. Önermiyorum. Bunu sadece ben yaşamıyorum, internette bir sürü kişi yaşıyor. Reddit'te r/seagate'de biraz dolaşıp görebilirsiniz. Ben bunu bolca anlattım.
Daha SSD'leri yeni yeni ortaya çıkıyor. Önermiyorum, kendisini kanıtlamış firmaları tercih edin SSD'de.
10 yıllık Seagate HDD var. Okuma yazma performansı CrystalDiskMark'ta 100Mb/s diyor ancak ben buna inanmıyorum. Küçük bir dosya aktarması yaptığım zaman bile yaklaşık 20Mb/s değer görüyorum. Bu aralarda bilgisayar açılırken ani 1 saniyelik donma oluyor HDD kaynaklı. Aynı zamanda bilgisayarı kapatmadan önce 10 saniye beklemem gerekiyor çünkü beklemezsem yüksek bir ses çıkıyor ve çok geç kapanıyor.
Edit: Aynı zamanda çok sesli çalışıyor.
Kafa vurma ve ses problemi olduğunu söylüyor bazı Seagate HDD kullanıcıları. Sırf bunları duyduğum için bende gidip WD Blue almıştım iyi ki de almışım en ufak ses yok.
Harici SSD olarak kullanacağım. 4-5 tane harici HDD bozmuş biri olarak artık SSD dışında bir harici birim kullanmamayı düşünüyorum. Eski HDD'lerimden kalma dönüştürme aparatı ve kılıfı da var.
1 TB kapasiteye ihtiyacım var. Bütçe olarak maksimum 900 TL verebilirim. Harici olarak kullanacağım için dayanıklı olması yeterli, hızlı olmasına gerek yok.
Sandisk Plus 1TB 535MB-450MB/s Sata3 SSD (SDSSDA-1T00-G26) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
1 TB kapasiteye ihtiyacım var. Bütçe olarak maksimum 900 TL verebilirim. Harici olarak kullanacağım için dayanıklı olması yeterli, hızlı olmasına gerek yok.
Samsung 1 TB 860 QVO MZ-76Q1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.