Seagate Barracuda SSD vs Maxtor Z1

-Jwol-

Hectopat
Katılım
22 Aralık 2019
Mesajlar
1.305
Çözümler
3


Maxtor'un Seagate'nin alt firmasının olduğunu biliyorum. Kapasite bakımından sıkıntım yok. Sadece bunlar arasından hangisi daha iyidir? Öneri verin demiyorum (!)
 
Kanka hangisi iyidir demişsin de sence karşılaştırmaya açık mı?
GB değerleri farklı ki illa soruyorsan Seagate daha önde kabul edilebilir.

GB açısından değil de kronik sorunlar benzeri gibi işler açısından sormuştum. Yani maxtor iyi bir marka mı? Güvenebilir miyim anlamında.
 
Maxtor Z1 gene Gigabyte SSD, Patriot Burst, TR200 vs vs gibi DRAMsiz Phison S11 controller'ını kullanan bir SSD. İkisinin kullanım amaçları farklı ama ana drive'ım olarak Barracuda'ya daha çok güvenirdim ben. Bir de İtopya'dan attığın fiyatlar biraz uçuk, o karşılaştırma çok mantıklı değil gibi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı