Diski nerede çalıştırıyorsunuz? 82 derece disk mi olur ekran kartı gibi? Aşırı ısınıyor, çok çok zararlı. Ayrıca disk eski mi? Ek olarak kötü sektör (bad sector) taraması yapar mısınız?
Diski nerede çalıştırıyorsunuz? 82 derece disk mi olur ekran kartı gibi? Aşırı ısınıyor, çok çok zararlı. Ayrıca disk eski mi? Ek olarak kötü sektör (bad sector) taraması yapar mısınız?
Harici olarak kullanıyorum,bilgisayarda çalıştırıyorum ama bu 82 bana biraz garip geliyor.Şöyle ki,AIDA64'ün verdiği rakamlar eklediğim görseldeki gibi.
Ayrıca,HDTune ile tam test yaptım,hiç sorun bulmadı.Yani bütün kısımlar yeşildi.Tek bir kırmızı bile yoktu.
Acaba ekran görüntüsünü diski test ederken mi çektiniz? Eğer test ederken çektiyseniz, HDTune yanlış ölçüm yapıyor olabilir, bir sorun yok demektir. Ama test ederken çekmediyseniz, test ederken çekip, tekrar atın.
Acaba ekran görüntüsünü diski test ederken mi çektiniz? Eğer test ederken çektiyseniz, HDTune yanlış ölçüm yapıyor olabilir, bir sorun yok demektir. Ama test ederken çekmediyseniz, test ederken çekip, tekrar atın.
son olarak şunu söylemek istiyorum.Balkonda mermerin üstüne bıraktım biraz soğusun da tekrar takıp derecesine bakarım diye.HDTune 70'lerde gösterirken,AIDA64'ün derecesi şu şekilde oldu ;