Seagate FireCuda 510 İncelemesi

Garanti olayı bayağı hoşuma gitti. Özelliği kötü bile olsa sırf o sebepten ötürü tercih edilirdi. Özellikleri de fena değil, alınmaması için bir sebep yok.

Garanti olayı bayağı hoşuma gitti. Özelliği kötü bile olsa sırf o sebepten ötürü tercih edilirdi. Özellikleri de fena değil, alınmaması için bir sebep yok.
Seagate ürünlerine sahip çıkıyor. James Donkey gibi saldım çayıra mevlam kayıra hesabı değil.
Patriot ekosistemi kurmak istemesem Seagate SSD almayı aklımdan geçirmem değil

Elinize sağlık hocam yine döktürmüşsünüz.

JD1000 PRO ile meşgul olmalı.
JD1000 PRO testini çok merak ediyorum şu an.
Benim de çok hoşuma giden bir detay. Ürünün arkasında durması güzel Seagate'in. Samsung o kadar mükemmel SSD'ler üretiyor ama müşteri hizmetleri bakımından rezaletler. WD ve Seagate şu an en iyi müşteri hizmetini veriyor bence. Hatta Seagate'in veri kurtarma hizmeti vermesi bile gerçekten süper bir şey. Tabii Barracuda 120'ye vermiyorlar bu hizmeti ücretsiz. Ama Firecuda ve üst seri SSD'lerine mutlaka veriyorlar bu hizmeti.

JD1000 PRO almaktan korktun galiba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…