Evil Belief
Kilopat
- Makaleler
- 4
DRAM barındırıyor. 500 GB olsa ben de alırdım ama 250 az bana göre.
Sizinki de mi 250GB'dı? Uzun kullanımda herhangi bir sorun çıkardı mı size?590 TL iken almıştım. Alınır bu fiyata her türlü.
Sizinki de mi 250GB'dı? Uzun kullanımda herhangi bir sorun çıkardı mı size?
250GB evet. Pek sorun çıkarmadı.
FireCuda 510 düşük yazma hızı
Disk sağlığı rakam olarak biraz düşük ama güzel. Ayrıca TRIM işe yaramış, ATTO testini tekrarlar mısınız hocam? Bir de diskin kullandığı NAND'ı öğrenmek istiyorum. Aşağıdaki rehberi kullanarak "Bank00:" kısmındaki NAND ismini paylaşır mısınız...www.technopat.net
Şuan 1000 civarı çıkıyor, belleği dolunca hızı yavaş çıkıyormuş sanırım. Korkmanıza gerek yok diyebilirim, yine de siz bilirsiniz.
Teşekkürler hocam. Çok büyük dosyalarla çalışmayacağım ama mesela 50GB'lık bir oyun yükledim, sonrasında da mı hız düşecek?Ben o konuyu görmemişim.28 GB SLC önbelleği var, tek seferde 28 GB'dan fazla veri yazınca yazma hızı düşüyor. Günlük kullanıcı için önemi yok.
Teşekkürler hocam. Çok büyük dosyalarla çalışmayacağım ama mesela 50GB'lık bir oyun yükledim, sonrasında da mı hız düşecek?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.