Seagate FireCuda 510 SSD para iadesi istenmeli mi?

Benim düşüncem Windows kaynaklı bir sıkıntı olduğu, SSD boşta kalamadığı için temizleme işlemi yapamıyor. SSD'yi gece açık bırakma şansınız varsa görev yöneticisini açın, hizmetler vs. hariç tüm 3. parti işlemleri sonlandırın. Bilgisayarın uykuya geçme süresini 2 saat olarak ayarlayın, sabah tekrar test yapmayı deneyin.

Bu da olmazsa iade edin derim artık.
 
Hocam 1 hafta bekleyin cache boşaldığı zaman hız eski haline döner dönmezse iadeyi basın uğraşmayın.
1 haftadır böyle.

Benim düşüncem Windows kaynaklı bir sıkıntı olduğu, SSD boşta kalamadığı için temizleme işlemi yapamıyor. SSD'yi gece açık bırakma şansınız varsa Görev Yöneticisi'ni açın, hizmetler vs. hariç tüm 3. parti işlemleri sonlandırın. Bilgisayarın uykuya geçme süresini 2 saat olarak ayarlayın, sabah tekrar test yapmayı deneyin.

Bu da olmazsa iade edin derim artık.

Cevaplarınız için teşekkürler. Dediğinizi şu an yapamayacağım ama yarın deneyebilirim. Asıl soru şu: Para iadesi mi değişim mi istemeliyim? Para iadesi alıp 870 evo alsam daha mı iyi ?
 
Cevaplarınız için teşekkürler. Dediğinizi şu an yapamayacağım ama yarın deneyebilirim. Asıl soru şu: Para iadesi mi değişim mi istemeliyim? Para iadesi alıp 870 EVO alsam daha mı iyi?
İade alıp 870 EVO alacaksanız hiç değiştirmeyin bence. Zaten SSD halihazırda hızları düşmüş haliyle bile daha iyi 870 EVO'dan.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı