Seagate HDD Firmware Güncelleme

Daha fazla  
Arkadaşlar HP g6-1309st bilgisayarıma seagate thin 500 GB hdd aldım. Kurulum işlemlerini tamamladıktan sonra yeniden başlata tıkladım açılırken hoş geldiniz yazan ekranda 3 dakika kadar donuyor daha sonra hiç bir sıkıntı olmadan açılıyor ve standart bir şekilde çalışıyor.

Harddiski HD Tune adlı programla tarattım hepsi yeşil çıktı. Health kısmında her şey normal gözüküyor. RAM'ini Memtest86 programı ile tarattım, ondada hiç bir kırmızı yazı çıkmadı. Şarj aletini aynı voltajda olan bir şarj aleti ile denedim yine düzelmedi. BIOS'unu güncelledim yine düzelmedi.

Hp'nin sitesine girip ürün modeli yazdığım da ürün yazılımı kısmında " Seagate Sabit Disk Firmware Güncelleştirmesi " var. Sorunun bu güncelleştirme ile düzeleceğini umuyorum. Ama bunu kurmadan önce bir danışmak istedim. Kurarsam bilgilerim de silinir mi ? Ya da düzelteyim derken durumu daha berbat bir hala getirir miyim ?

Bu arada bilgisayarımın destek linkini de paylaşıyorum buradan ürün yazılımı kısmında söylediğim dosyayı bulabilirsiniz.

Link : HP Yazıcılar, Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarlar ve Diğer Ürünler İçin HP Yazılım ve Sürücü İndirmeleri | HP® Destek

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güncellemeyi yaptım ama sorun devam ediyor. Sizin önerinizi dikkate alarak bu Unifl driveri kurmak istiyorum. Vereceğim linkten beta olanı mı indireyim yoksa bir altındakini mi ?

Link : Downloads - leshcatlabs.net

Firmware güncellemesi sabit diskteki verileri silmez. Yapabilirsiniz.

Öte yandan sorun büyük ihtimalle Intel + AMD ekran kartından kaynaklanmakta. Unifl kurmanızı öneririm.

Hocam Unifl driveri kurdum sorumun çözüldü teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı