Seagate HDD kalitesi ve HDD önerisi

SrcnTSC

Hectopat
Cihazıma HDD almak istiyorum. Görselde paylaştığım ürün ve fiyatı nasıldır? Bilgi verirseniz çok mutlu olurum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200331_005124.jpg
    Screenshot_20200331_005124.jpg
    87,5 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleyen: Moderatör:
WD 1 TB Blue harddisk alabilirsiniz.

Dediğiniz ürünün fiyatı çok fazla.
Fiyatı uygun hocam. Sıfır ürün olduğundan eminseniz alabilirsiniz, hayırlı olsun şimdiden.

GittiGidiyor üzerinden gördüm ürünü satıcı sıfır dedi gelince deneyeceğim.
5400 rpm genelde kısa ömürlü olur.
Genelde hepsi 5400 rpm. Yinede oyunlarda sıkıntı çıkarır mı sizce

Belirli bir fiyat belirtmemişsiniz bende kaliteli bir ürün önermiştim. Eğer bütçe sorunu varsa almak istediğiniz üründe gayet iyidir.

Ürünü satın aldım 220 tl fiyata. Umarım sıkıntı yaşamam cihazımda ssd var depo olarak alıyorum. İlginiz için teşekkürler

Arkadaşlar merhaba ürünü aldım. Fakat ürünün garanti sorgulaması yaptığımda bütün parça şeklinde satılan ürün olduğu için satıcı ile görüşün yazdı. Satıcıya sorduğumda tpıc cihaz onarımı için toplu alındığı söylendi. Garanti olayı durumunda kendilerine göndermem istendi. Gereken testleri yaptım cihaz 3 saat çalıştı olarak gözüküyor. Kasayı takarken bayağı uğraştım o yüzden mi bu süre gözükmektedir. 2. el olsa bile sorun çıkarır mı geri göndermek istemiyorum. Performans bakımından değerler nasıldır? Bilgisayarıma girince disk simgelerinin değiştiğini fark ettim nedeni nedir?

Satıcının bana tavrı bu şekilde 3 kere felan soru sordum. Eğer dediği gibi bişey varsa ürünü kullanacağım arkadaşlar.

Dosya Ekleri

• dsfsdfsfd.png
    dsfsdfsfd.png
    18,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Analiz.png
    Analiz.png
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
  • Adsız.png
    Adsız.png
    28,7 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_20200401_182249.jpg
    Screenshot_20200401_182249.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200401_182233.jpg
    Screenshot_20200401_182233.jpg
    126 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı