KontDracula
Hectopat
Daha fazla
Öncelikle iyi akşamlar. Bir iki hafta önce yeni toplamakta olduğum pc için seagate 1tb hdd almıştım. Şu anki bilgisayarımı 7 yıldır kullanıyorum maşallahı var bir kere mavi ekran yemişliğim bile yok hala tıkır tıkır. Bu akşam dayanamadım şu hdd'yi bir deneyim dedim. Eskisini çıkardım yeni aldığımı taktım daha önce hazırladığım usb windows 7 ultimate format aygıtını da taktım. Bilgisayarı açtıktan sonra hdd'yi görmediği yönunde hata mesajı verdi. Sonra bios'a girdim orda hdd'yi göruyor, usb belleği de göruyor ancak format atma ekranına gelemiyorum çunku hdd not detected deyip kalıyor. Sonra proper boot device takıp bir tuşa bas diyor.
Yani sorun şu ki hdd'yi, usb'yi bios'ta göruyor ama format atma ekranına geçemiyor çunku orda tanımıyor. Bu konuda tecrubesi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Buyuk ihtimal bir ayarı bir şeyi var ama çözemedim. İyi akşamlar tekrardan.
Yani sorun şu ki hdd'yi, usb'yi bios'ta göruyor ama format atma ekranına geçemiyor çunku orda tanımıyor. Bu konuda tecrubesi olan biri yardımcı olursa çok sevinirim. Buyuk ihtimal bir ayarı bir şeyi var ama çözemedim. İyi akşamlar tekrardan.
Son düzenleyen: Moderatör: