Harddisk'ten bu ses gelmeye başladı bilgisayarı her açtığımda kasıyor ve ekran gidiyor. Bad sector olduğunu düşünmüyorum, alalı daha 4-5 gün oldu garantisi var. Versem değiştirirler mi yoksa ücret talep ederler mi? Markası Seagate, Teknosa'dan aldım.
Sorunun videosu--->
Casper markalı laptop almanın hüzünlü sonu... Sana tavsiyem o laptopu derhal iade et ve bütçeni söyle sana ona göre laptop tavsiye edelim. Gerçekten o marka çok kötü marka bu forumda Casper ile ilgili çok konu açıldı hiç memnun olan görmedim.
Sorum şu ben herhangi bir şey olr diyebilgisayarı açmadım ama açılmasında problem sadece kasrak açılması dediğim gibi sarsılmaya bağl bir kafa çarpması,bad sector vb. hata ise düzeltirlermi çünki bu aldığım ikinci harddisk .
Sorum şu ben herhangi bir şey olr diyebilgisayarı açmadım ama açılmasında problem sadece kasrak açılması dediğim gibi sarsılmaya bağl bir kafa çarpması,bad sector vb. hata ise düzeltirlermi çünki bu aldığım ikinci harddisk .
Ya casper bir laptop var bir sene bilemedim 1,5 sene idare etsin diye aldım hani o bilgisayarada ssd almak mantıksız belki bir sonraki bilgisayarıma takarım ama dediğim gibi yani bir de bütçe sorunu ortada şimdilik şu teknosa değişim yaparsa mutlu olucam