Seagate HDD'den Ses Çıkma Sorunu

ErayUnl

Hectopat
Harddisk'ten bu ses gelmeye başladı bilgisayarı her açtığımda kasıyor ve ekran gidiyor. Bad sector olduğunu düşünmüyorum, alalı daha 4-5 gün oldu garantisi var. Versem değiştirirler mi yoksa ücret talep ederler mi? Markası Seagate, Teknosa'dan aldım.
Sorunun videosu--->
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorum şu ben herhangi bir şey olr diyebilgisayarı açmadım ama açılmasında problem sadece kasrak açılması dediğim gibi sarsılmaya bağl bir kafa çarpması,bad sector vb. hata ise düzeltirlermi çünki bu aldığım ikinci harddisk .
Hocam bence sorun sizde. Niye HDD alıyorsunuz ki? Gidin en kralından bir SSD alın bilgisayarınız uçsun :).

Hocam bence sorun sizde. Niye HDD alıyorsunuz ki? Gidin en kralından bir SSD alın bilgisayarınız uçsun :).
Ya casper bir laptop var bir sene bilemedim 1,5 sene idare etsin diye aldım hani o bilgisayarada ssd almak mantıksız belki bir sonraki bilgisayarıma takarım ama dediğim gibi yani bir de bütçe sorunu ortada şimdilik şu teknosa değişim yaparsa mutlu olucam

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı