Seagate Mobile HDD 1TB nasıl kurtarılır?

Daha fazla  
Elimde bir tane Seagate Mobile HDD 1TB hard Drive ST1000LM035 1RK172-071 harici hard disk var 10 yıllık falan 1 hafta öncesine kadar çalışıyordu sonra bir taktım PC'ye görüyor ama okumuyordu disk yönetiminde ise bilinmiyen başlatılmamış yazıyordu başlat yaparsam da yanlış işlev diyordu sonra ben bu hard diski açtım kafası çalışmıyordu disk çalışıyordu ama kafa hareket etmiyordu bende kafayı söktüm şimdi ben bu disklerden (2 tane var) veri kurtarabilir miyim bunun için bir program var mı varsa hangisi (EaseUS data Recovery wizard falan görmüyor hard diski zaten şu an kafa olmadığı için PC de görmüyor.)
Eğer yoksa sadece profesyoneller mi kurtarabilir?

Tamam teşekkür ederim.
Peki yeni kafa ile çalışır mı çünkü sorun kafadaydı sanırsam.
Aynı model aynı seri numarasına sahip bir diske nakil gerçekleştirilirse çalışabilir. Bence işi uzmanlarına bırakın çok önemli verileriniz varsa. Çünkü bir yerden sonra verilerin kurtarılması zorlaşabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı