Seagate Sabit Diskten veri Kurtarma

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Sizi yakından takip eden ve bu sektörün içinde olan birisi olarak bize donanımla ilgili bilmediğimiz konularda destek olduğunuz için size teşekkürlerimi sunarım.

Bilgisayar özelliklerim.
  • Dual Core E6700 3.2 GHZ İşlemci
  • 4 Gb Ram
  • 2,5 TB HDD
  • 500 Watt PSU
  • Nvidia 9800 GT GPU
  • Windows 7 x64 SP1

Benim problemim şu; elimde 1 sene kadar önce almış olduğum Seagate'in 1 TB'lık harddiski var ve bu harddisk ilerleyen zamanlarda tetiklemeye başladı. Ben biraz daha beni idare eder umuduyla pek fazla umursamadım bu durumu ama ertesi gün bilgisayarı açtığım da inanılmaz bir şekilde bilgisayarın kasıldığını ve donduğunu farkettim ve içinde bilgilerim olduğu için harici harddiskim de yanımda olmadığı için kurtarabilme imkanım olmadı. Şimdi hiç bir şekilde harddiski windows'a tanıtamıyorum. HDD'yi BIOS ekranında görüyor ama windows açıldığında HDD'den eser yok. Benim içindeki bilgileri acil bir şekilde kurtarmam gerekiyor, ne yapmam gerek. Bu durumda sizin yardımlarınızı bekliyorum. Bu arada WD 2 TB Cav.Green Intellipower 64MB SATA3/WD20EARX bir HDD aldım, iyi mi ettim bunu almakla yoksa biraz daha mı bekleseydim. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı