Seagate Skyhawk 4 TB HDD alınır mı?

Bütçe
1600

shasea35

Decapat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Seagate Skyhawk ST4000VX007
Selam depolama amacıyla kullanmak için masaüstü PC'de HDD'ye ihtiyacım var indirimlere bakıyordum ama okuduğum yorumlar ve ürün yorumları çok kafamı karıştırdı. Bazı satıcılar yenilenmiş HDD satmış insanlara çünkü ama ben sorduğumda sıfır ürün 2 yıl ithalatçı garantili diyorlar. Seagate almayı düşünüyordum ama onu da forumda önermiyorlardı. Fikir konusunda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Fiyatın uygun olması sıfır dese de bir düşündürüyor beni.

Almayı düşündüğüm HDD bu: https://www.hepsiburada.com/seagate...00vx007-p-HBV000001SPJW?magaza=HIZLITEKNOLOJİ

Hocam HDD Çok İyi Arena Garantili Oluyor Ama Kamera HDD Si Olduğu İçin 5900RPM 7/24 diye Geçiyor Genellikle Kullanıcılar 7200RPM Alırlar 5900RPM Göre Hızlı Olduğu İçin Sana Bağlı Takılabilir Yinede

Hocam HDD çok iyi arena garantili oluyor ama kamera HDD'si olduğu için 5900RPM 7/24 diye geçiyor genellikle kullanıcılar 7200RPM alırlar 5900RPM göre hızlı olduğu için sana bağlı takılabilir yine de.

Hocam bende sadece yedek dosyaları saklamak için kullanacağım hızı önemli değil o yüzden ama sadece kafamı fiyatın uygun olması ve ithalatçı garantili olması karıştırıyor onun dışında hızı vs önemli değil aslında. Yenilenmiş veya çakma olmasından korkuyorum sadece.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı