ibobaba Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 124 Çözümler 1 19 Nisan 2019 #11 %deniz% dedi: Alacam yarın sabah kısmetse. Halihazırda sistemde kullandığım Sandisk Extreme Pro 500 GB m.2 ssd'im var. Bu harddiski depolama için kullanıcam. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsınız umarım
%deniz% dedi: Alacam yarın sabah kısmetse. Halihazırda sistemde kullandığım Sandisk Extreme Pro 500 GB m.2 ssd'im var. Bu harddiski depolama için kullanıcam. Genişletmek için tıkla... Şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsınız umarım
%deniz% Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #12 İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. ibobaba dedi: Şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsınız umarım Genişletmek için tıkla...
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. ibobaba dedi: Şimdiden hayırlı olsun. İyi günlerde kullanırsınız umarım Genişletmek için tıkla...
ibobaba Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 124 Çözümler 1 19 Nisan 2019 #13 %deniz% dedi: İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağolun hocam. İnşallah
%deniz% dedi: İyi dilekleriniz için teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun inşallah. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler sağolun hocam. İnşallah
hayaldeolan Kilopat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 400 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Nisan 2019 #14 İyi hoş diyorsun fakat o kadar boyutta bir harddisk bu fiyata olması bu işte bir bit eniği olabilir düşüncesi sadece benim aklıma mı geldi?
İyi hoş diyorsun fakat o kadar boyutta bir harddisk bu fiyata olması bu işte bir bit eniği olabilir düşüncesi sadece benim aklıma mı geldi?
U utkucan9 Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 172 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #15 Satın alacağın kişiden HDD testi fotoları iste.
ibobaba Hectopat Katılım 24 Mart 2018 Mesajlar 124 Çözümler 1 19 Nisan 2019 #16 hayaldeolan dedi: İyi hoş diyorsun fakat o kadar boyutta bir harddisk bu fiyata olması bu işte bir bit eniği olabilir düşüncesi sadece benim aklıma mı geldi? Genişletmek için tıkla... utkucan9 dedi: Satın alacağın kişiden HDD testi fotoları iste. Genişletmek için tıkla... Satıcı zaten gel deneyip al demiş. Ötesi yok bence.
hayaldeolan dedi: İyi hoş diyorsun fakat o kadar boyutta bir harddisk bu fiyata olması bu işte bir bit eniği olabilir düşüncesi sadece benim aklıma mı geldi? Genişletmek için tıkla... utkucan9 dedi: Satın alacağın kişiden HDD testi fotoları iste. Genişletmek için tıkla... Satıcı zaten gel deneyip al demiş. Ötesi yok bence.
U utkucan9 Decapat Katılım 23 Ocak 2019 Mesajlar 172 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #17 Sen yine de test sonucu iste. Satış anında her türlü sahtekarlık oluyor.
hayaldeolan Kilopat Katılım 18 Kasım 2018 Mesajlar 400 Makaleler 1 Çözümler 2 19 Nisan 2019 #18 Ben bilemedim şimdi ama anlıyorsan testlerle felan iyi olup olmadığını ve satıcı kişi dürüst ise tabii ki kaçırma bunu. Şimdiden hayırlı olsun.
Ben bilemedim şimdi ama anlıyorsan testlerle felan iyi olup olmadığını ve satıcı kişi dürüst ise tabii ki kaçırma bunu. Şimdiden hayırlı olsun.
%deniz% Hectopat Katılım 7 Şubat 2017 Mesajlar 161 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2019 #19 Orda bi bilgisayarcı bulup kontrol ettircem yine. Öyle al gülüm ver gülüm olmaz zaten. utkucan9 dedi: Sen yine de test sonucu iste. Satış anında her türlü sahtekarlık oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar tekrar merhaba, Ürünü alamadım, çünkü vatandaş telefonu kapatmış. Hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım. Bende WD Green 2 TB harddisk aldım 2. el 130 TL ye. Son düzenleme: 22 Nisan 2019
Orda bi bilgisayarcı bulup kontrol ettircem yine. Öyle al gülüm ver gülüm olmaz zaten. utkucan9 dedi: Sen yine de test sonucu iste. Satış anında her türlü sahtekarlık oluyor. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar tekrar merhaba, Ürünü alamadım, çünkü vatandaş telefonu kapatmış. Hiçbir şekilde ulaşım sağlayamadım. Bende WD Green 2 TB harddisk aldım 2. el 130 TL ye.