Arkadaşlar yeni hard disk alacağım, benim için oyun performansı ve geçişlerdeki hız önemli, beni az bekletecek hızlı bir disk istiyorum. Tabi bunun kestirme yolu SSD ama kapasite ve bütçem yetmeyeceğinden mekanik disk almaya mecburum.
Şimdi 1 TB'lık disk alacağım ama hangisi daha iyi karar veremiyorum.
Ayrıca Seagate SSHD yeni çıktı heralde, WD Caviar Black ise uzun zamandır piyasada, tamam eskidi demiyorum ama güncel olması da iyi olur sanki. Windows 8 kullanacağım için Windows 8'de hangisi daha iyi performans verir, o konuda bilgim yok.
Sanırım derdimi anlatabildim, bana yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
- - - Güncellendi - - -
Arkadaşlar birşey daha sorucam 3 TB 'lik Seagate Barracuda diskler var hangisi daha yeni model kestiremiyorum marketlerde satılanlardan Sanırım vatanda yok yeni barracudalar. Gecen sene bir incelemesini izlemiştim 3 TB Barracuda performansı iyiydi. o disk bakın şu :
Seagate 3 TB 7200RPM SATA3 64MB NCQ | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Bana 1 TB 'lık lazım şimdi atacağım linkteki Disk aynı modelin 1 TB lığımı yoksa başka model mi ?
Seagate 1 TB 7200RPM SATA3 64MB NCQ | Bimeks - Teknolojinin Kalbi Burada Atıyor
Ayrıca vatan bilgisayardaki şu disk az önce verdiğim ürünle aynımı farklı mı :
VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk
Son olarak bu diskler SSHD veya WD Black serisine göre nasıllar ?