Seagate SSHD mi WD Caviar Black mı ?

SSHD'ler 8GB'lık NAND Flash yongalarına, sadece işletim sisteminde sık kullanılan dosyaları önbellekler. Hız, oyunlara, bölüm arası yüklemelere yansımaz. Sistem açılışı biraz daha hızlıdır o kadar.

Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Peki ucuz olan 1TB lık Seagate Barracuda nasıldır sizce WD Black'lere göre.(Yukarıda özelliklerinin ayrıntılı resmi var ama hepsinin kendine göre yazılımları teknolojileri vardır ben bunlarıda düşündüğümüzde Blacklerle arasında ucurum mu var yoksa az bir fark mı var onu merak ediyorum)

WD Black serisi daha performanslıdır. Ancak konu mekanik sürücüler olunca, aralarındaki farkı gerçek kullanımlarında göremezsiniz. Aynen SSD'lerde olduğu gibi.

Öncelikle merhaba arkadaşlar. S
öz sana gelince arkadaşım bence boşuna alma. SSHD ile HDD arasında 5-10 saniye fark istiyorsan ve bir de sessiz olsun diyorsan al ama ben denedim. Sata 3 WD 1TB Blue bile kopyalama hızında daha iyi. He ne bootlarda farkediyor oda 5-10 saniye arasında. Ben FL Studio kullanıyorum. Benim projeler acılana kadar normal hdd açtı, şaşırdım. Madem o kadar iyiyse neden benim normal Sata 3 HDD bazı kısımlarda onu geçiyor? Saçmalık bence. Slim disklerle aynı performansı veriyor, bosuna para vermeyin.

Bu arada konuyu da hortlattık ama kusura bakmayın. Alacak arkadaslar okusun bari.

İyi gunler arkadaslar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…