"Searchapp.exe" nedir?

Atalay86

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Search App exe diye bir şey RAM'lerin 8 GB'sini kullanıyor ve şu an RAM'ler %99 kullanımda PC kasmaya başladı uygulamalar falan kapanıyor. Neden bu kadar kaplıyor ve nasıl kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
SearchApp.exe, görev çubuğunuzdaki arama kısmında yaptığınız sorgularınız için doğru sonuçları kontrol eder. Sizin bilgisayarınızda olan SearchApp.exe sahte olabilir yani masum görünmek için isim değiştirmiş bir virüs olabilir. Tarama yaptınız mı?

Haberler ve ilgi alanlarını kullanıyor musunuz?

SearchApp.exe, görev çubuğunuzdaki arama kısmında yaptığınız sorgularınız için doğru sonuçları kontrol eder. Sizin bilgisayarınızda olan SearchApp.exe sahte olabilir yani masum görünmek için isim değiştirmiş bir virüs olabilir. Tarama yaptınız mı?

Hocam Görev Yöneticisi'nden kapattım düzeldi, kapattıktan hemen sonra Windows'un kendi virus aramasini kullandim bir sorun cikmadi; su Kaspersky gibi antivirus tarzı bir şey PC'de hiç yok yüklemeli miyim acaba?

Hocam Görev Yöneticisi'nden kapattım düzeldi, kapattıktan hemen sonra Windows'un kendi virus aramasini kullandim bir sorun cikmadi; su Kaspersky gibi antivirus tarzı bir şey PC'de hiç yok yüklemeli miyim acaba?
bence bir antivirüs yükleyin hocam.Kaspersky yükleyin.

Hocam Görev Yöneticisi'nden göreve sağ tıklayın ve dosya konumunu aç yapın ve dosyayı silin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı