Seasonic 300W PSU R9 270 kaldırır mı ?

GPU Tweak yazılımını överek zaten tartışma konusunda 1-0 geriye düştün. GPU Tweak kullanışlı değil, hiçbir zaman da olacağını sanmam. Hele ki MSI Afterburner varken..

Powercolor ürün kalitesinden bahsetmeme gerek var mı? Adamlar hurdadan yapmıyor ürünlerini, merak etme. Bir ASUS gidiyor, haydi hayırlısı. TurboDuo ile DCU II arasında ne performans olarak, ne de sıcaklık olarak fark var.

Teknik servis demişsin, zaten bu iki ürün eskiden aynı yere gidiyor idi. Powercolor ürünleri Çizgi Elektronik firmasına gidiyor zaten.. Tamamen kelime türetmek amaçlı bir yazı..

İlla fark görmek istiyorsan buyur R9 290 ve R9 290X modellerinde PCS+ ile DCU II soğutmalarını karşılaştır. PCS+ kalitesine DCU II hiçbir zaman yetişemez.

Hatta buraya atıyorum resimi, sadece izle :)

R9-290X-POWERCOLOR-47.jpg

GPU Tweak yazılımını överek zaten tartışma konusunda 1-0 geriye düştün. GPU Tweak kullanışlı değil, hiçbir zaman da olacağını sanmam. Hele ki MSI Afterburner varken..

Powercolor ürün kalitesinden bahsetmeme gerek var mı? Adamlar hurdadan yapmıyor ürünlerini, merak etme. Bir ASUS gidiyor, haydi hayırlısı. TurboDuo ile DCU II arasında ne performans olarak, ne de sıcaklık olarak fark var.

Teknik servis demişsin, zaten bu iki ürün eskiden aynı yere gidiyor idi. Powercolor ürünleri Çizgi Elektronik firmasına gidiyor zaten.. Tamamen kelime türetmek amaçlı bir yazı..

İlla fark görmek istiyorsan buyur R9 290 ve R9 290X modellerinde PCS+ ile DCU II soğutmalarını karşılaştır. PCS+ kalitesine DCU II hiçbir zaman yetişemez.

Hatta buraya atıyorum resimi, sadece izle :)

Eki Görüntüle 49944
O günler bitti
teknoseyir.com: ASUS teknik servisinde Çizgi Elektronik dönemi sona eriyor

Konumuz r9 270. Yukarıdaki mesajda DCU II ile TurboDuoyu karşılaştırmak niye? TurboDuo fiyatına DCU II nerde, göremiyorum diyorsunuz. Yani aynı fiyata olsa bende önereceğim anlamına geliyor söyledikleriniz. Fiyat araştırması yapmadan insanları yönlendirmeyin. R9 270 Pcs+ ya sahip değil. Banane r9 290'dan. Direct CU II>TurboDuo.

O günlerin bittiğini zaten ben de biliyorum fakat yine de sağol. Çizgi Elektronik Powercolor'a da bakıyor şu anda, ASUS kan kaybetti buradan çekilerek.

Doların artışı ile "DCU II ile TurboDuo" eşit hale geldi, anlatabiliyor muyum? Buradaki herkes bilir TurboDuo 430TL iken DCU II modelinin 480TL'de gezdiğini. Fiyat araştırması yapmadan insanları yönlendirmek mi? Benim neredeyse her 10 dakikam bu fiyatları araştırmak ile geçiyor. Görmedik, vur bakalım :)

R9 270 PCS+ sahip olmasa kaç yazar? TurboDuo, PCS+'nın kısılmış hali, anlatabildim mi? Böyle kelimeler kuracağına karşıma kanıtlar ile gel.

Sana ne R9 290'dan, sana ne PCS+'dan, doğru. Hata bende ki bir ASUS fanboyunu kanıtlarla da kıskaca alamıyoruz..

Asus fanboyu falan değilim, savunmanız olmadığı için karşı tarafı kızdırıcı ibarelerde bulunmayın, ayrıca ekran kartım Msi Twinfrozr. R9 270de Pcs+ yok. Neden pcs+'nın karşılaştırmasını ortaya atıyorsunuz? @RecepBaltaş 'a da sorsak hoca m TurboDuo mu Direct CU II mi diye, Direct CU II diyecektir emin olun. Sizde böyle olduğunu biliyorsunuz ancak işte laf ağızdan çıktı savunacağız artık psikolojisi.

Savunmam olmadığı için karşı tarafı kızdırıcı ibareler mi? Ben savunmamı zaten kanıtıyla birlikte en mükemmel şekilde yukarıya yaptım. "Bana ne" diyerek zaten sen kendini küçük duruma düşürdün. Senin DCU II soğutma sisteminin daha iyi olduğuna dair kanıtların varsa bekliyorum. Başkaların yorumlarını düşünerek ben de buraya onlarca kişi etiketlerim..

Neden mi PCS+ karşılaştırmasını ortaya atıyorum? Çünkü sen direk "Powercolor almayın." diye lafa giriyorsun, anlatabildim mi? Onun doğrusu "TurboDuo almayın." olur. Onu savunmak için de bir kanıtın olması gerek, okey?
Teknik servis olarak ne zaman ASUS üstün oldu? Soğutma teknolojisi olarak ne zaman üstün oldu? Bunlar hep 3-5 boş cümleden ibaret. GPU Tweak demişsin, sor bakalım MSI Afterburner gibi kral yazılım varken GPU Tweak düşünen var mı?

Başkalarına iğne batırmadan önce lütfen kendine batır.

Anlamıyorsunuz işte. Pcs+dan banane. Ortada pcs+ soğutmalı kart yok. Konumuz o değil. Ortada msi olan kart yok. Afterburner ne alaka. Gpu tweak>Powercolur'un olmayan yazılımı. Savunmanızı en mükemmel şekilde yapmadınız pcs+ ile Direct CU II'yi karşılaştırdınız. R9 270'de pcs+ soğutma yok. Powercolour almayın demedim, sadece konu r9 270 idi ve ben aynı fiyata Asus'un daha iyi olabileceğini belirttim.

Attığım videolar hakkında yorum yapacağına internette Asus'un R9 Serisini araştır. Bütün kartlarında problemlerine rastlanabiliyor. Fanboyluk yapmayın.
Fanboyluk yaptığım yok. Sadece Direct CU II soğutma sisteminin kaliteli olduğunu düşünüyorum. Çevremde alan herkes mutlu mesut. Konu çok uzadı ve kırıcı olunmaya başlandı. Fanboy ithamını kesinlikle kabul etmiyorum. Kırıcı olduysam sizden ve @Silinen üye abiden özür diliyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı