James Fischer
Hectopat
Arkadaşlar, uzun incelemeler sonunda satın aldığım FSP Hydro 600W'yi iade edip (Markadan yana sıkıntı yok fakat üründe bir sorun olduğunu düşünüyorum, benim şansım.) yerine koyacağım bir güç kaynağı seçmeye çalışıyorum. Aşağıda linklerini verdiğim PSU'lardan kullanan varsa fikirlerini merakla bekliyorum.
Bu arada sistemde Ryzen 5600X ve 3060 Ti olacak, bunun haricinde M.2 SSD ve 3-4 fanlı bir sistem olacak. Sanırım 600W dahi işimi rahatça görecektir.
www.teknobiyotik.com
www.teknobiyotik.com
www.gittigidiyor.com
Bu arada sistemde Ryzen 5600X ve 3060 Ti olacak, bunun haricinde M.2 SSD ve 3-4 fanlı bir sistem olacak. Sanırım 600W dahi işimi rahatça görecektir.
Seasonic FOCUS 650W 80+ GOLD Tam Modüler Güç Kaynağı (SSR-650FX) - FOCUS GX-650 - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
*Test Raporu için Tıklayınız Teknik Özellikler Nominal Güç Değeri : 650W Rengi : Siyah Form Faktör : ATX 12V Soğutma Sistemi : 12cm Sessiz Fan Aktif PFC : Var (max. %99) Koruma : Yüksek-Düşük Gerilim / Güç / Akım / Sıcaklık ve Kısa Devre...
High Power 750W 80+ GOLD Performance GD Aktif PFC Güç Kaynağı (HP1-J750GD-F12S) | Teknobiyotik
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Son düzenleyen: Moderatör: