Çözüldü Seasonic güç kaynağında coil whine

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

diglam

Hectopat
Mart ayında aldığım Seasonic X-750 80 Plus Gold güç kaynağında sistem açıkken ince tiz bir çınlama sesi (coil whine) gelmeye başladı. Ses çok yüksek değil, gündüz duyulmuyor bile fakat beynimde sanki hissediyorum ve PC yi kapatınca birden rahatlıyorum. Gece ise sesi direk duyuyorum zaten.

2 gündür canımı çok sıktı. Servise göndermeyi düşünüyorum. Acaba benzer sorunla karşılaşan oldumu ve servisin yaklaşımı nasıl oluyor.

Servise kargoladım, bakalım ne yapacaklar. Yabancı forumlarda araştırdığımda benzer sorunlar olan PSU ların serviste veya satıldıkları yerlerde direk yenileri ile değiştirildiklerini okudum ama ülkemizde böyle bir anlayış görmek maalesef pek mümkün olmuyor. Bir şeyi yok diye geri gönderilirse o zaman canım daha çok sıkılacak işte.

Servise kargoladım, bakalım ne yapacaklar. Yabancı forumlarda araştırdığımda benzer sorunlar olan PSU ların serviste veya satıldıkları yerlerde direk yenileri ile değiştirildiklerini okudum ama ülkemizde böyle bir anlayış görmek maalesef pek mümkün olmuyor. Bir şeyi yok diye geri gönderilirse o zaman canım daha çok sıkılacak işte.
Merak etmeyin yenisi ile değiştirirler ben çok az çızırtı sesi geliyordu Seasonic 850W Bronze Psu'dan garantiye yolladım yenisi ile değiştirdiler. 2 ay oldu bu olay olalı.

1,5 hafta kadar sonra servisten haber geldi. Arızalı olduğunu tespit etmişler ve yenisi ile değişecekmiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı