Sebepsiz yere ban yemek

Hileci ile aynı takımda bulunduğunuzda genel olarak rankınız düşer uyarı olarak. Size ban atılmasının sebebi başkadır.

Dostum direkt VAC yediysen kesinlikle sisteminde harici bir yazılım vardır. Bunun aksi bir durumu yok.

Aynı olayı Hypixel'de yaşadım. Gerçekte arkadaşın olup olmadığını kestiremedikleri için hiçbir şey yapmıyorlar.

Dostum direkt VAC yediysen kesinlikle sisteminde harici bir yazılım vardır. Bunun aksi bir durumu yok.

Kanka ne tür bir yazılım, biraz açar mısın? Direkt VAC ban hakkında tam olarak bilmiyorum.( bir oyundan ilk kez ban yedim). Maçtan sonra yemedim. Rekabetçi girmeyi bırakıp yoldaş girmeye başladım. 1 hafta ara verdikten sonra ban attı.

Burada tam olarak ne yaziyor? Hesap adinizi paylasmadan bana ne yazdigini söyleyebilir misiniz? Ayrica oyuna girdikten sonra üst kisimda cikan uyari penceresindeki mesaji da paylasirsaniz iyi olur.

Sebepsiz yere VAC ban yemeden bu tür konularda konu sahibini savunacak bir şey yazmam. Bu arada bir ara ban yiyip şu oyundan uzaklaşayım dedim beceremedim Kolay değilmiş ban yemek. Bu arada daha bugün kaydolmuş hemen de bu konuyu açmış biri neyse tesadüf heralde.

Boş yorum olsun yazmak için mi yazdın bilmiyorum ama 1 saati geçmedi kayıt olmam

@Tars1

Ilk görselde hicbir yerde takim arkadasinizdan dolayi VAC yasaklamasi aldiniz demiyor. Hileci yüzünden sadece düzenleme yapilmis. Yani daha önce de dedigim gibi, hileci ile kazandiginiz maclar sifirlanmis. Mesajda bunu söylüyorlar. Ikinci görselde ise direkt ücüncü parti yazilimdan dolayi yasaklama verilmis görünüyor. Tabii hatali bir yasaklama verilmediyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…