vazgecme
Hectopat
Bu konuyu görmemiştim, yazardım yoksa.
İlk denemem ve yapışımdan sonra farklı cihazlarda çokça denedim. Ama bir türlü olmadı. Bende olmadı diye sizde denememezlik yapmayın belki olur. Benim amacım Linux üzerinden derse girmekti, başaramadım. Arkadaşlarım ise trollük için istiyordu yapmayı, başaramadık.
Bunun üzerinde Sebit'e bir mail yollayım dedim, Linux'ta girmeme yardımcı olmaları için. Cevap:
:/
Herkese derslerinde başarılar.
Dediğiniz doğru evet ama bu ID ile Zoom uygulamasından girilse bile sebit.zoom.us sitesine atıyor. Oradan belirli bilgiler verip kayıt olmamızı istiyor. Ve mail ile bilgilendirileceğiz deniyor. Ancak gelen mail falanda yok. Dediğiniz yöntemi keşfedip uygulamıştım ama sadece 1 kere işe yaradı. Kapalı olan özellikleride kullanamıyorsunuz. Mesela özel olarak mesajlaşma, dersi kayıt etme vs. Chatten dosya gönderimi yapılabiliyor ama Sebit Canlı Ders kullananlar bu dosyayı görmüyor. Ek olarak gülen surat, kalp gibi ifadeler var ama yine Sebit Canlı Ders kullananlar göremiyor. Başka özelliklere bakma fırsatı bulamadım. Ama her türlü Sebit kullanmaktan iyidir. Programı dosyaları üzerinden cracklemek ayrı bir mevzu ve çok zor. Dosyalar üzerinden değiştirebilceğiniz tek şey; program içi yazıları değiştirmek. Yani tr_lang.dat dosyası. Ben bir ara değiştirmiştim, biraz geyik yaptık o kadar.Merhaba, anladığım kadarıyla siz sebit derslerine Zoom'dan girmek istiyorsunuz. İlk önce Bandicam'ı indirin ve açın. Sonra da öğretmeni beklerken kayıtı başlatın. Kayıt edip videoyu açın. Ders tam açılırken beyaz bir ekran geliyor. O ekran hızlı geçtiği için gözükmüyor. O ekranda Zoom'da katılım linki var. Bandicam'la kaydetmemizin sebebi oradaki linki yakalayıp Google'a girmek linki ve Zoom'dan bağlanmak. Videoyu açtıktan sonra beyaz ekranı yakalayıp linki Google girip Zoom'dan girebilirsiniz.
Ben denedim işe yarıyor. Ama çok hızlı geçerse beyaz ekran görünmez ve linki yakalayamazsınız.
İlk denemem ve yapışımdan sonra farklı cihazlarda çokça denedim. Ama bir türlü olmadı. Bende olmadı diye sizde denememezlik yapmayın belki olur. Benim amacım Linux üzerinden derse girmekti, başaramadım. Arkadaşlarım ise trollük için istiyordu yapmayı, başaramadık.
Bunun üzerinde Sebit'e bir mail yollayım dedim, Linux'ta girmeme yardımcı olmaları için. Cevap:
:/
Herkese derslerinde başarılar.
Son düzenleme: