Şebnem Korur Fincancı Tahliye Edildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha fazla  
TSK'ya hakaret etmekten ve örgüt propagandası yapmak suçundan 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan Fincancı'nın Bakırköy Cezaevinden tahliye edildiği açıklandı.

Kaynak:

Son düzenleyen: Moderatör:
@241046 şimdi Fincancı Hanım suçsuz mu diyorsunuz?

Sizce bu durum normal mi? Kadın TSK'ya hakaret ediyor, nükleer silah kullanıyorlar diye iftira atıyor.

Ne demek istediniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu videoyu izledim, suçlamaların hiçbirini göremedim de o yüzden söyledim. Yani ülke bile belirtmiyor, TSK'ya hakaret göremedim ben, örgüt propagandası falan neresinde bunun. Zaten olmadığı için mahkeme davayı düşürmüş. Belki de ben yanlış düşünüyorum. Ne diyelim hayırlısı.

Bana bak. Kafana göre sen kime terörist sevici diyorsun adamın asabını bozma. O zaman mahkeme de terörist sevici bunu mu diyorsun devletin mahkemesine?
Savunduğun kadın TSK'yı suçluyor git geçmişine bak kadının ne olduğunu anlarsın. Sen devletin savcısı hakkında ne diyorsun yukarıda? Terbiyesiz.

Savunduğun kadın TSK'yı suçluyor git geçmişine bak kadının ne olduğunu anlarsın. Sen devletin savcısı hakkında ne diyorsun yukarıda? Terbiyesiz.
Sana göre suç, başkasına göre değil, mahkeme de suç olmadığına hükmetmiş. Ben yargı mekanizması değilim. Haddime de değil. Kimseyi de savunmuyorum. Videodan anladığım şeyi söyledim. Bir daha da başkalarına çamur atma, çok sinir bozuyorsun böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı