Seçeneklerdeki hangi hazır sistem tercih edilmeli?

yusuf10661

Decapat
Daha fazla  
3. Daha iyi, 16 gb vram 8 gb a göre çok daha iyi.

Attığınız 9060 XT’li sistem daha iyi, yalnız o sistemde de okuma-yazma hızı düşük, Gen 3 bir SSD tercih edilmiş. Gen 4 destekleyen anakartlı hazır sistemlere neden ısrarla Gen 3 SSD seçiyorlar, çözemedim vallahi. Onun dışında 2×8 GB RAM biraz sınırda olabilir. 16 GB RAM artık bazen yetmeyebiliyor. Ama genel olarak güzel gibi.

2 TB SSD mi yoksa 32 GB RAM mi tercih etmeliyim? Fiyat olarak çok yüksek gitmek istemiyorum şu an daha sonra yükseltme yapabilirim.

Bence 32 GB RAM daha avantajlı olur, 1 TB depolama gayet yeterli.

Attığınız 9060 XT'li sistem daha iyi, yalnız o sistemde de okuma-yazma hızı düşük, gen 3 bir SSD tercih edilmiş. Gen 4 destekleyen anakartlı hazır sistemlere neden ısrarla gen 3 SSD seçiyorlar, çözemedim vallahi. Onun dışında 2×8 GB RAM biraz sınırda olabilir. 16 GB RAM artık bazen yetmeyebiliyor. Ama genel olarak güzel gibi.

Hocam SSD Gen4 7000-6000 MB okuma yazma değeri var onu 1 TB'lık versiyonunu alıp RAM'i 32 yapayım.

Hocam, SSD Gen4’ün 7000–6000 MB okuma-yazma değeri var. Onun 1 TB’lık versiyonunu alıp RAM’i 32’ye çıkarayım.
Evet, o şekilde yapmanız daha iyi olur. Okuma-yazma hızı bazen pek önemli görülmese de bence büyük fark yaratıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı