Adım 1. Önyüklenebilir bir USB veya DVD kullanarak Windows 10 / 8.1 / 8/7 / XP / Vista kurulumunu başlatın.
Adım 2. Yeni bir bölüm oluşturamadık hata mesajını alırsanız, kurulumu kapatın ve "Onar" seçeneğini tıklayın.
Adım 3. "Gelişmiş araçlar" ı ve ardından "Komut İstemi" ni seçin.
Adım 4. Komut İstemi açıldığında, start disk part yazın ve enter basın.
Daha sonra:
Adım 1. List disk yazıp entera basın.
Adım 2. Kullanılabilir sabit sürücülerin listesini görmelisiniz. Sabit sürücünüzü bulun ve
select disk 0 yazıp entera basın. Örneğimizde disk 0 kullandık, bu nedenle 0'ı sabit sürücünüzü temsil eden bir sayı ile değiştirdiğinizden emin olun.
Adım 3. List Partition yazıp entera basın.
Adım 4. Kullanılabilir bölümlerin bir listesi görünecektir. Windows sistemini kurmak istediğiniz bölümü bulun ve
select partition 1 yazıp entera basın. 1'i bölümünüzle eşleşen bir sayı ile değiştirmeyi unutmayın.
Adım 5. Active yazıp entera basın.
Adım 6: Komut İstemi'nden çıkmak için exit yazın ve "
Enter" tuşuna basın.
Adım 1. List disk yazıp entera basın.
Adım 2. Kullanılabilir sabit sürücülerin listesini görmelisiniz. Sabit sürücünüzü bulun ve
select disk 0 yazıp entera basın. Örneğimizde disk 0 kullandık, bu nedenle 0'ı sabit sürücünüzü temsil eden bir sayı ile değiştirdiğinizden emin olun.
Adım 3. List Partition yazıp entera basın.
Adım 4. Kullanılabilir bölümlerin bir listesi görünecektir. Windows sistemini kurmak istediğiniz bölümü bulun ve
select partition 1 yazıp entera basın. 1'i bölümünüzle eşleşen bir sayı ile değiştirmeyi unutmayın.
Adım 5. Active yazıp entera basın.
Adım 6: Komut İstemi'nden çıkmak için exit yazın ve "
Enter" tuşuna basın.