Seçili AMD ekran kartı ve işlemcilerinde Avatar Frontiers Of Pandora hediyesi

Aslan Mert

Centipat
Katılım
14 Temmuz 2023
Mesajlar
1.433
Çözümler
12
7 Kasım 2023- 30 Aralık 2023 tarihleri arasında aşağıdaki seçili AMD ürünlerini sadece Itopya, Gamegaraj, Gaming Gen, Incehesap ve Sinerji Bilgisayar satıcılarından satın alanlar, satıcıları ile iletişime geçip Avatar: Frontiers of Pandora™ (PC StandardEdition) oyunu için kod alabilirler. Alınan kodlar 27 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilir.

Parakendeciden kodu aldıktan sonra https://www.amdrewards.com/claim-reward sitesine girip kayıt olun. "Hesabım" sekmesinden hesabınızı, Steam hesabınıza bağlayın. Ardından "Ödülü al" sekmesine kodu yapıştırın ve devam edin. Karşınıza bir form oluşturma sayfası çıkacak oraya e-fatura, parakendeciden kodu temin ettiğinizi gösteren SS ve başkaca diğer bilgilerinizi doldurmanız istenecek. 2-3 Gün sonra sanırım mail adresinize talebinizi inceledik sitemizi tekrar kontrol edin minvalinde mesaj geldikten sonra siteyi kontrol edince "ödülü al" kısmında cihazınızda kampanyaya uygun bir AMD ürünü olup olmadığını incelenmesi için bir uygulama indirmeniz istenecek. İlgili uygulamayı indirin, kurun ve cihazınızı taratın. Tüm aşamaları başarıyla geçince tahminen ilgli oyun otomatik olarak hesabınızı eşleştirdiğiniz Steam kütüphanenize gelecek.
Ayrıntılı Bilgi: https://www.amdrewards.com/terms
AMD'nin bu kampanayaya ilişkin sayfası: https://www.amd.com/en/gaming/featured-games/avatar-pandora.html#bundle
İtopya'nın bu kampanayaya ilişkin sayfası: AVATAR: FRONTIERS of PANDORA™ | ITOPYA.COM

1701861632533.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 7 7735HS'nin olduğu yerde Ryzen 5 7640HS nasıl olmaz aklım almıyor. Listenin devamı var mı acaba? Linkte göremedim ama.

Burada o ekran kartlarına sahip laptop önerildiğini hiç görmedim, yine listedeki işlemcilere sahip laptoplar pahalı modeller, AMD yine çakallık peşinde, masaüstü işlemcileri de pahalı modeller, RX 7600 hariç bence kötü bir kampanya.
 
Kod kullanım süresi var mı? Mesela bir yıl sonra aktif edebiliyor muyuz?

Konuyu açan kişi yazmış 27 Ocak 2024'e kadar zamanı varmış.


Sinerji'ye sordum mail atın dediler. Maile dönüş 5 gündür yok. Herhalde kampanya bitince dönecekler :)

Bu arada hala mesaja dönmediler sanırım benim avatar yalan olacak.

7 Kasım 2023- 30 Aralık 2023 tarihleri arasında aşağıdaki seçili AMD ürünlerini sadece Itopya, Gamegaraj, Gaming Gen, Incehesap ve Sinerji Bilgisayar satıcılarından satın alanlar, satıcıları ile iletişime geçip avatar: Frontiers of pandora™ (PC standardedition) oyunu için kod alabilirler. Alınan kodlar 27 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilir.

Parakendeciden kodu aldıktan sonra https://www.amdrewards.com/claim-reward sitesine girip kayıt olun. "hesabım" sekmesinden hesabınızı, Steam hesabınıza bağlayın. Ardından "ödülü al" sekmesine kodu yapıştırın ve devam edin. Karşınıza bir form oluşturma sayfası çıkacak oraya e-fatura, parakendeciden kodu temin ettiğinizi gösteren SS ve başkaca diğer bilgilerinizi doldurmanız istenecek. 2-3 gün sonra sanırım mail adresinize talebinizi inceledik sitemizi tekrar kontrol edin minvalinde mesaj geldikten sonra siteyi kontrol edince "ödülü al" kısmında cihazınızda kampanyaya uygun bir AMD ürünü olup olmadığını incelenmesi için bir uygulama indirmeniz istenecek. İlgili uygulamayı indirin, kurun ve cihazınızı taratın. Tüm aşamaları başarıyla geçince tahminen ilgli oyun otomatik olarak hesabınızı eşleştirdiğiniz Steam kütüphanenize gelecek.
Ayrıntılı bilgi: https://www.amdrewards.com/terms
AMD'nin bu kampanayaya ilişkin sayfası: https://www.amd.com/en/gaming/featured-games/avatar-pandora.html#bundle
İtopya'nın bu kampanayaya ilişkin sayfası: AVATAR: FRONTIERS of PANDORA™ | ITOPYA.COM

Eki Görüntüle 2043179

7800x3D almama rağmen AMD uygulaması onaylamıyor :D
 
Son düzenleme:
@Keremstein şanssızlıklar bir peşinizi bırakmıyor anlaşılan. Maalesef yardimci olamıyorum. Halen 27 ocağa kadar vaktiniz var, denemeye devam ediniz. En kötü oyunu alamazsınız ama neyse ki pek de beğenilen bir oyun olmamıştı.
 

Geri
Yukarı