Elektronik Seçili MSI Bilgisayar ve Monitörlerde Hepsiburada İndirimi!

Monitör almayı düşündüğüm için o kısmın indirimlerine baktım 27 inçlere.
%34 indirim altındaki monitörü ekran alıntısı olarak atıyorum. Başka bir sitede 100 TL daha ucuz durumdaki bu monitörü takip ediyordum zaten. Fiyatı Hepsiburada'da zaten 4000-4100 civarındaydı 6000 tl ye çekip %34 ile 4000 yapmışlar yeniden. İndirim yazısı bittikden 1 hafta sonra bakalım Hepsibuarada gene indirimsiz 4000 tl yapıcaklar bu monitörü.
Ben zaten aralarından bazıları gerçekten indirimli dedim, dediğin gibi yine indirim yapılan ve yeşil olarak belirtilen çoğu ürün indirimli değil. Çok fazla bakamadım ama bulduğum bir tanesi atayım alınır alınmaz orası farklı konu.
1.PNG
2.PNG

Ben zaten aralarından bazıları gerçekten indirimli dedim, dediğin gibi yine indirim yapılan ve yeşil olarak belirtilen çoğu ürün indirimli değil. Çok fazla bakamadım ama bulduğum bir tanesi atayım alınır alınmaz orası farklı konu.
Eki Görüntüle 1455948 Eki Görüntüle 1455950

Evet bu fare güzel bir sensöre sahip. Bu ve muadil sensörlere sahip farelerin fiyatları genelde 600-700 tl civarından başlıyor. CS:GO Valorant gibi FPS oyunları oynayan bütçesi kısıtlı arkadaşlar için güzel bir fırsat.

Monitör almayı düşündüğüm için o kısmın indirimlerine baktım 27 inçlere.
%34 indirim altındaki monitörü ekran alıntısı olarak atıyorum. Başka bir sitede 100 TL daha ucuz durumdaki bu monitörü takip ediyordum zaten. Fiyatı Hepsiburada'da zaten 4000-4100 civarındaydı 6000 TL'ye çekip %34 ile 4000 yapmışlar yeniden. İndirim yazısı bittikden 1 hafta sonra bakalım hepsibu arada gene indirimsiz 4000 TL yapacaklar bu monitörü.

Birkaç kişi toplanıp ticaret bakanlığına şikayet edelim. Belki akıllanırlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç kişi toplanıp ticaret bakanlığına şikayet edelim. Belki akıllanırlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konuyu gören herkes ticaret bakanlığına dilekçe yazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı