Seçim, 14 Mayıs 2023'de olacak!

benim abimin bir arkadaşı askerdi doğuda hdplileri seçenlerin hep çocukları kaçırıldığında o yüzlerindeki pişmanlığı görünce hep kanının donduğunu görüyorum diyordu o yüzden ben bu olayları yaşım büyük olmasada yaşayanlardan dinlemiş birisi olarak hdpye destek vermiyorum

Türkiye de bir daha darbe olmaz o dönem kapandı hele sağcı darbe hiç olmaz.
Yeni gelecek iktidar orduyu özüne döndürür diye tahmin ediyorum ve siyasetin artık çok konuşulmadığı bir Türkiye olacak diye düşünüyorum.

Zaten Erdoğan bir daha kazanırsa, 6 lı masaya içeriden ve dışarıdan destek veren tüm siyasi partiler silinir gider, dolayısıyla dediğiniz gibi siyaset azalır.

Sen ne anlatıyosun. Ne Atatürk'ü ne cumhuriyeti. Partiler 50 yerden satılmış halde
Kaseti olanları demedim, kasetsizler geliyor.

Zaten Erdoğan bir daha kazanırsa, 6'lı masaya içeriden ve dışarıdan destek veren tüm siyasi partiler silinir gider, dolayısıyla dediğiniz gibi siyaset azalır.

Kaseti olanları demedim, kasetsizler geliyor.

E kim geliyor dostum söylede onlara oy verelim açık açık konuşsana bizim gibi.Ne gizli gizli konuşuyorsun anlamadım seni.

E kim geliyor dostum söylede onlara oy verelim açık açık konuşsana bizim gibi.Ne gizli gizli konuşuyorsun anlamadım seni.
Merak etmeyin 6 lı masa gibi çok gizli demiyorum, Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri geliyor.
Yarın tüm yurttaşlarımızdan oy alacak bir parti gelecek ve siyasete yön verecek, rahat olun.

Tamam da kardeşim bu erken seçim olmuyor. Hatta KK nisandan önce yapın diyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…