Seçim, 14 Mayıs 2023'de olacak!

Yıllardır yıpranmasın diye sakladılar ve çıkarta çıkarta bunu çıkarttılar, itiraz da etmiyorlar.
Şunu yapan başka bir parti olsaydı, şimdi söylemedik laf bırakmazlardı, sarı muhalefet işte.

Muhalefet ya da Erdoğan kazandığında ülkenin durumunu merak ediyorum.
Erdoğan kazanırsa tamamen saltanat gelir, sarı muhalefet kazanırsa 2025 olmadan sandığa gideriz.

Yıllardır yıpranmasın diye sakladılar ve çıkarta çıkarta bunu çıkarttılar, itiraz da etmiyorlar.
Şunu yapan başka bir parti olsaydı, şimdi söylemedik laf bırakmazlardı, sarı muhalefer işte.

Erdoğan kazanırsa tamamen saltanat gelir, sarı muhalefet kazanırsa 2025 olmadan sandığa gideriz.
Hayır hocam aksine çok tepkiliyiz. Kılıçdaroğlu aday olmasın diye çoğu insan aylarca uğraştı.

Şu an ses çıkaramayız. Ses çıkarırsak, AKP'ye yarar. Şu an hepimiz muhalefete muhalif tarafımızı bir kenara bırakıp, AKP ile kavga etmeliyiz kendimiz ile değil.

Hayır hocam aksine çok tepkiliyiz. Kılıçdaroğlu aday olmasın diye çoğu insan aylarca uğraştı.

Şu an ses çıkaramayız. Ses çıkarırsak, AKP'ye yarar. Şu an hepimiz muhalefete muhalif tarafımızı bir kenara bırakıp, AKP ile kavga etmeliyiz kendimiz ile değil.

Dostum bende muhalifim ama HDP altılı masaya gelirse ben altılı masaya oyumu basmam PKK'nın siyasi modu.

Dostum bende muhalifim ama HDP altılı masaya gelirse ben altılı masaya oyumu basmam PKK'nın siyasi modu.
Altılı masaya HDP gelmeyecek zaten. İYİ Parti'nin bu konuda çok net sözleri bulunuyor. "HDP ile herkes görüşebilir, fakat kendileri bu masaya gelirse biz kalkarız" diye sözleri var.

HDP ile bütün partiler görüşebilir ve görüşmeli de zaten. Kazanmak için HDP'nin %10 oyuna ihtiyacımız var.

Altılı masaya HDP gelmeyecek zaten. İyi Parti'nin bu konuda çok net sözleri bulunuyor. "HDP ile herkes görüşebilir, fakat kendileri bu masaya gelirse biz kalkarız" diye sözleri var.

HDP ile bütün partiler görüşebilir ve görüşmeli de zaten. Kazanmak için HDP'nin %10 oyuna ihtiyacımız var.

Gerek yok dostum ben bu milletin HDP olmadanda kazanacağı bilincindeyim ama umarım kötünün kötüsünüde yaşamayız tek istediğim bu.

Kılıçdaroğlu en büyük AKP'li zaten onunla nasıl aynı yolda yürüyelim.
Neyse 2. tura Erdoğanın karşısında Kılıçdaroğlu kalırsa ona veririm, zaten 2 yıl zor yönetir.

Kılıçdaroğlu en büyük AKP'li zaten onunla nasıl aynı yolda yürüyelim.

Dostum ne diyeceğimi bilemiyorum adam gibi bir siyasetçi yok ki ona oy verelim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı