Seçim 2. tura mı kaldı?

Daha 2. tur var daha biz bitti demeden bitmez.!

Ben tükendim arkadaşlar böyle devam ederse ben ve benim gibi birçok gencin sonu canına kıymak veya ülkeden kaçıp yeni bir hayat kurmaya çalışmak olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun ne malum kişiyi destekleyen seçmene ne de bu muhalefete hakkımı helal etmiyorum.

Atatürk kalkıp gelse kazanamaz arkadaşlar. Bu 4 yılda oyları arttıysa ümitler bitmiştir.

Çünkü bu halk CHP'nin hala eski CHP oldugunu biliyor yasiyor forumdaki insanlarin verdigi tepkilerden sokakda yasayan insana varana kadar tekrar yasamak istemedikleri icin kararsiz oylar tekrar AKP kanadinda durdu adam bikmis AKP'den ama CHP'nin degismedigini de goruyor tek gercek sebep bu. Tabii bu gercegi goremedikleri icin secimi her seferinde 50 senede gecse ekonomi coksede ayni senaryo yasanacak.

50 seneyi bırakın hocam 5 sene sonra tarihin tozlu raflarına girecek Türkiye ismi.
Artık her şey bitti. Benim gibi de artık gençler ya ülkeden kaçacak ya da ölümler gorucez. Cidden acınası bir durumdayiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…