Seçim 2. tura mı kaldı?

Gençliğimizi bitiren bu cahil halka hakkım haram zıkkım olsun, öteki tarafta görüşeceğiz elbet. Ulan bu adam hala nasıl %50'ye yakın oy alabilir? deprem bölgeleri nasıl hala başı çekebilir? hiç mi akıl mantık vicdan yok arkadaş. Söylenecek söz bulamıyorum..
Daha 2. tur var daha biz bitti demeden bitmez.!

Ben tükendim arkadaşlar böyle devam ederse ben ve benim gibi birçok gencin sonu canına kıymak veya ülkeden kaçıp yeni bir hayat kurmaya çalışmak olacak. Hakkımızda hayırlısı olsun ne malum kişiyi destekleyen seçmene ne de bu muhalefete hakkımı helal etmiyorum.

Atatürk kalkıp gelse kazanamaz arkadaşlar. Bu 4 yılda oyları arttıysa ümitler bitmiştir.

Aşırı saçmalık dönüyor yahu bu adam 2018 de 26.325.188 oy alıyor, o kadar uyanan halk, deprem, ekonomik kriz, huda-par olmasına rağmen 2023 yılında 26.463.267 nasıl 2018'den daha fazla oy alabiliyor? Bunun normal olduğunu düşünen var mı? Bir de MHP'nin oyları nasıl o kadar fazla çıktı oda ayrı bir konu. Deprem bölgelerin de hatay hariç oda 0.1 fark falan neredeyse AKP'nin alması çok mantıksız geliyor bana.

Çünkü bu halk CHP'nin hala eski CHP oldugunu biliyor yasiyor forumdaki insanlarin verdigi tepkilerden sokakda yasayan insana varana kadar tekrar yasamak istemedikleri icin kararsiz oylar tekrar AKP kanadinda durdu adam bikmis AKP'den ama CHP'nin degismedigini de goruyor tek gercek sebep bu. Tabii bu gercegi goremedikleri icin secimi her seferinde 50 senede gecse ekonomi coksede ayni senaryo yasanacak.

Çünkü bu halk CHP'nin hala eski CHP oldugunu biliyor yasiyor forumdaki insanlarin verdigi tepkilerden sokakda yasayan insana varana kadar tekrar yasamak istemedikleri icin kararsiz oylar tekrar AKP kanadinda durdu adam bikmis AKP'den ama CHP'nin degismedigini de goruyor tek gercek sebep bu. Tabii bu gercegi goremedikleri icin secimi her seferinde 50 senede gecse ekonomi coksede ayni senaryo yasanacak.

50 seneyi bırakın hocam 5 sene sonra tarihin tozlu raflarına girecek Türkiye ismi.
Artık her şey bitti. Benim gibi de artık gençler ya ülkeden kaçacak ya da ölümler gorucez. Cidden acınası bir durumdayiz.

Youtube önerileri de ilginç geldi.

Screenshot_22.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı