Seçim ertelenebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok öyle demiyorum siyasi bir fikir belirtmiyorum, ama şöyle bir durum var ki ben muhalefette cumhuriyete sahip çıkmak isteyenlerin adayı olabilecek bir potansiyel görmüyorum.

Bunlar kendilerini bitirdi, toparlayacak doğru kişiyi zaman kaybetmeden seçmek lazım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yok öyle demiyorum siyasi bir fikir belirtmiyorum, ama şöyle bir durum var ki ben muhalefette cumhuriyete sahip çıkmak isteyenlerin adayı olabilecek bir potansiyel görmüyorum.
Muharrem İnce...

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen artık bitsin şu kabus. 1 sene daha bekleyemem. Muhalefet susmamalı zaten savaş haricinde seçimi anayasaya göre erteleyemezsiniz ertelerseniz anayasa açıkça çiğnenmiş olur umarım haklarımıza sahip çıkılır

Hocam bu ülke son yaşanan olayları 5-6 sene içinde finansal olarak atlatamaz. 100 milyar dolar geçer deprem konusu. Zaten cari açık yüksek, $ rezerv sıkıntı + enf. olayı var. Artık toplumsal olarak rahatlamamız lazım. Bir değişime herkesin ihtiyacı olduğunu düşünüyorum ancak bu 6'lı bu işi yapabilecek mi bilemiyorum. Muharrem İnce keşke CHP başına geçseydi.

Depremde yıkılan yerlerin hepsi mevcut hükumetin kemik kadrosu. Onlar olmadan kazanamaz o yüzden ertelenme ihtimali yüksek.

Güney Kore'de bir lays 6000 (birim) won ancak oradaki maaşlar döviz kuruna göre denk yapılıyor. Yani orada 6000 won buradaki 20 TL gibi bir değeri var nasıl eskiden bizde 50 TL çok büyük bir para ise şimdi hiçbir değeri yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…