Hoinchuhayn
Decapat
Adamın yetkisi sınırsız. Kendi yetkisi yoksa bile onların gırtlağına çöker yine ertelenir o seçim.
Anayasayı ihlal edebileceğini sanmıyorum.
Adamın yetkisi sınırsız. Kendi yetkisi yoksa bile onların gırtlağına çöker yine ertelenir o seçim.
Tayyip mi? Tayyip anayasayı ihlal etmez yani?Anayasayı ihlal edebileceğini sanmıyorum.
Tayyip mi? Tayyip anayasayı ihlal etmez yani?
"Adam"ın da başka kimsenin de savaş çıkmadan seçim erteleme yetkisi yok.Adamın yetkisi sınırsız. Kendi yetkisi yoksa bile onların gırtlağına çöker yine ertelenir o seçim.
Sırf bunun için savaş çıkartsa ne gülerim var ya."Adam"ın da başka kimsenin de savaş çıkmadan seçim erteleme yetkisi yok.
Anayasayı ihlal edebileceğini sanmıyorum.
Edemez yani gücü yetmez bence.
Ben bu adamı hiç tanıyamadığınızı düşünüyorum. Darbede bile birilerinin parmağı olup olmadığı şüpheli. Kendi lehlerine herşeyi yaparlar. Ona bakarsan İstanbul seçimini tekrarlama yetkileri de yoktu."Adam"ın da başka kimsenin de savaş çıkmadan seçim erteleme yetkisi yok.
Evet ama bu direk anayasayı ihlaldir. Cezası da ağır.Ben bu adamı hiç tanıyamadığınızı düşünüyorum. Darbede bile birilerinin parmağı olup olmadığı şüpheli. Kendi lehlerine herşeyi yaparlar. Ona bakarsan İstanbul seçimini tekrarlama yetkileri de yoktu.
Hükümetin bileti Haziran'da bitiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.