Seçim tabanlı oyun yapma progamı önerisi

İşletim sistemi
Windows 10

Sergio Ramos

Hectopat
PC ya da mobil platforma seçim tabanlı oyun yapmak istiyorum Replica, Somewhere the Vault Papers tarzı oyunlar.
Gerçi güzel de bir program buldum Twine adında fakat bir oyuna çevrilmiyor. Sadece hikaye yazılabiliyor (araya kaynamışken bilen de varsa yardım ederse sevinirim)
Teşekkürler.

Ben Web geliştiricisiyim, böyle bir şey yapacak olsam ne gibi yollar izlerdim size açıklayayım. Belki yardımcı olur. Öncelikle böyle bir oyun için C# şart. Çünkü oyun tamamen If Else'de dönecek. Bir seçim olmazsa diğerinden yürüyecek oyun. Fakat her seçim için farklı function çalıştırmam gerekecek. Eğer çalıştırmazsam 1. seçim ve 6. seçim arasında hikaye farkındalığı olmaz. Function çalıştırırsam da oyun 1 2 3 4 5 gibi bir yol izleyecekse 1. seçimde A'yı seçerse 1 2 4 6 diye ilerler 2. seçimde B'yi seçerse 1 2 4 8 diye ilerler. Yani her seçim için ayrı function oluşturmak lazım. Bence vakit kaybı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…