Seçim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ekşi sözlük tarzı yerlerde engellenen başlıklardan haberiniz var mı? Onlarca kanaldan kastınız 2 3 kanal olabilir mi? Yoksa paralel bir evrenden mi yazdınız?

Erdoğan yerine adam bulamadığı için devirmiyor.

Memlekette adam cok. Koskoca ABD Erdogan'a mi kalmis? Senin ülken onlarin zerre kadar umurunda degil. Getirirler ülkenin basina rastgele birini, istedigi gibi takilir. Bunu yapabilecek binlerce adam mevcut. Kisacasi bu durumda Erdogan'a ihtiyaclari yok. Erdogan zaten sürekli ABD ile zitlasiyor. Bu duruma ragmen yerine adam bulamadiklarini saniyorsaniz yaniliyorsunuz.

Türkiye'de darbelerle adam devirme dönemi bitti artik. Erdogan'i her ne kadar sevmesem de, böyle bir sey ile gönderilmesine karsiyim. ABD'nin ne halt oldugunu zaten cümle alem biliyor. Onlarin burnunu soktugu yerden hayir gelmez. Girdikleri her yer affedersiniz diski cukuruna dönüyor.

Erdoğan sözde ABD ile zıtlaşıyor. Fiili olarak aleyhlerine bir şey yapmıyor. Erdoğan, ABD, Çin ve Rusya'ya itaat ediyor. Bende darbeleri hoş görmem. Türkiye'de olan hiçbir darbeyi savunmam. ABD ve AB'nin Türkiye umurunda. Umurunda olmasaydı, Türkiye'ye siyasal "İslamı" empoze etmezlerdi.

Kim ne diye Türkiye ile uğraşacak? Bizim ülkede iş gücü yok, petrol yok, doğalgaz yok, kaynak yok. Turizm var sadece ve jeopolitik açıdan önemli bir ülkeyiz. Mesela Irak'tan, Suriye'den petrol almak isterlerse, veya bir yerleri bombalamak isterlerse bizim hava üslerimizi kullanmak zorundalar ve mültecileri tutma görevi görüyoruz. Ben herhangi bir dış mihrakın bizle yok yere uğraşmasının sebebi olduğunu düşünmüyorum.

Ekşi sözlük tarzı yerlerde engellenen başlıklardan haberiniz var mı?
O tip IQ düşüklüğünün zirvesinin görüldüğü yerlere girmiyorum, sosyal medyada da yokum. Sadece Technopat ve başka forumlarda varım, bir de TV.
Açıkçası Ekşi gibi yerler temelli engellense bile bana uyar, mahalle kahvelerindeki zeka seviyesi bile oradan yüksek çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Sence bu alay etmek amaçlı mı atılmış bir tweet yoksa cumhurbaşkanının artılarını ve eksilerini söyleyen birinin mi ceza yediğini görüyorsun? Burada alay etmek aşağılamak anlamı var ama dese ki neden şunu şunu yapıyorsunuz şu şu gibi daha iyi yollar var dese bu ceza yemez. Cumhurbaşkanıyla alay etmek ceza değil de ne verilmeli? Madalya mı?

Bu şekilde eleştiriyor kendisi. Özgür özele amerikan köpeği dendiğinde ve dava açtığında ahhh chp basın özgürlüğünü çiğniyor ama hakaret etmeyen adama direk soruşturma açılıyor. İlk soruma neden cevap vermedin? Bu kadar ince eleştiriye bile dava açılıyorsa Türkiye'nin kurucusuna hakaret edenler nasıl sokakta geziyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…