Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 14 Mayıs 2023 #21 Mucize Kartal dedi: Kazanacağız ve 5 sene daha başta kalacağız. Yüzde 50'den aşağı düşmedik. Hala 2. turda az bir farkla iktidarda kalacağız Allah'ın izni ile. Genişletmek için tıkla... Allah kelimesi olmayan bir cümle kuramıyor musunuz siz ya?
Mucize Kartal dedi: Kazanacağız ve 5 sene daha başta kalacağız. Yüzde 50'den aşağı düşmedik. Hala 2. turda az bir farkla iktidarda kalacağız Allah'ın izni ile. Genişletmek için tıkla... Allah kelimesi olmayan bir cümle kuramıyor musunuz siz ya?
OnurOfc Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 4.418 Çözümler 21 Yer İstanbul 14 Mayıs 2023 #22 cxnnorx dedi: Hocam şu an %82 de 50,30 Erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... AA manipülasyon yapıyor. CHP'nin önde olduğu sandıklara itiraz ediliyor böylece verilerin girişini yapmıyorlar.
cxnnorx dedi: Hocam şu an %82 de 50,30 Erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... AA manipülasyon yapıyor. CHP'nin önde olduğu sandıklara itiraz ediliyor böylece verilerin girişini yapmıyorlar.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.276 Makaleler 3 Çözümler 13 14 Mayıs 2023 #23 Yeniçocuk dedi: Benim için bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim, yurt dışında yaşıyorsun muhtemelen?
Yeniçocuk dedi: Benim için bir şey değişmeyecek. Genişletmek için tıkla... Tahmin edeyim, yurt dışında yaşıyorsun muhtemelen?
BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.723 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #24 cxnnorx dedi: Hocam şuan %82 de 50,30 erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hâlen televizyona güvenmeme tarafındayım.
cxnnorx dedi: Hocam şuan %82 de 50,30 erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... Ben hâlen televizyona güvenmeme tarafındayım.
4 421860 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 80 Çözümler 1 14 Mayıs 2023 #25 cxnnorx dedi: Hocam şuan %82 de 50,30 erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'nın yüzdelik dilimi en başından beri yavaş yavaş küçülüyor. Gidişat böyle umarım böyle devam eder hocam.
cxnnorx dedi: Hocam şuan %82 de 50,30 erdoğan, 43,91 kılıçtdaroğlu, arada 3 milyon oy var nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz beni korku basıyor. Genişletmek için tıkla... Erdoğan'nın yüzdelik dilimi en başından beri yavaş yavaş küçülüyor. Gidişat böyle umarım böyle devam eder hocam.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 14 Mayıs 2023 #26 BGSGP dedi: Ben hâlen televizyona güvenmeme tarafındayım. Genişletmek için tıkla... Ben seçimde hile olduğundan şüphe duyuyorum.
BGSGP dedi: Ben hâlen televizyona güvenmeme tarafındayım. Genişletmek için tıkla... Ben seçimde hile olduğundan şüphe duyuyorum.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 14 Mayıs 2023 #27 Shahdee dedi: Allah kelimesi olmayan bir cümle kuramıyor musunuz siz ya? Genişletmek için tıkla... Hayır her şey onun emri ile gerçekleşir o izin vermezse hiçbir şey kabul olmaz. Hatta ayet var Allah size yardım ederse artık sizi yenecek hiçbir kimse yoktur; eğer sizi yardımsız bırakırsa O'ndan sonra size kim yardım edebilir?
Shahdee dedi: Allah kelimesi olmayan bir cümle kuramıyor musunuz siz ya? Genişletmek için tıkla... Hayır her şey onun emri ile gerçekleşir o izin vermezse hiçbir şey kabul olmaz. Hatta ayet var Allah size yardım ederse artık sizi yenecek hiçbir kimse yoktur; eğer sizi yardımsız bırakırsa O'ndan sonra size kim yardım edebilir?
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.762 Makaleler 2 Çözümler 14 14 Mayıs 2023 #28 Darqx dedi: Tahmin edeyim, yurt dışında yaşıyorsun muhtemelen? Genişletmek için tıkla... Hayır. Buradayım. Yine kıt kanaat yaşayacağım. Fakirliğe şükredenler yüzüne.
Darqx dedi: Tahmin edeyim, yurt dışında yaşıyorsun muhtemelen? Genişletmek için tıkla... Hayır. Buradayım. Yine kıt kanaat yaşayacağım. Fakirliğe şükredenler yüzüne.
NiCOkings Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 430 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2023 #29 Bu gidişle 2. tura kalacak gibi. Millet istese direkt bitirebilirdi ancak ne yazık ki halkımız çok zeki olduğu için uzayacak gibi duruyor.
Bu gidişle 2. tura kalacak gibi. Millet istese direkt bitirebilirdi ancak ne yazık ki halkımız çok zeki olduğu için uzayacak gibi duruyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 14 Mayıs 2023 #30 2. tura kalacak ve Erdoğan kazanacak. Kahkaha beğenmeme emojisi atacaklar gerçek bu.