Seçimi tekrar Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa ne düşünürsünüz?

Hiçbir şey düşünmem, her seçimde yaşadığım şeyler bunlar alıştım artık. Siz de alışsanız iyi edersiniz, muhtemelen yine Tayyip Erdoğan kazanacak çünkü.

Sayın Tayyip Erdoğan'ı desteklemiyor olsam da kızdığım taraf hiçbir zaman o olmadı, Tayyip Erdoğan son derece akıllı bir siyasetçi. Zekasını düzgünce kullanamayan veya direkt zeka seviyesi düşük olan bir topluluğu nasıl kullanabileceğini çok iyi bilen bir siyasetçi bu yüzden de bu kadar çok oy alıyor zaten. Yapacak bir şey yok.

Yanlışın var hocam Erdoğan ve seçmen ilişkisi cemaat ve murit ilişkisine benzer. Erdoğan ne yaparsa yapsın reise vermeye devam ederler.

MHP'den Erdoğan'a gelecek olan oyları böldü desem daha doğru olur o zaman. Hani güya MHP milliyetçi ya.

Bu adam vefat etmeden başka türlü gitmeyecek gibi görünüyor, maalesef. Çocuklarımız farklı bir iktidar görecek herhalde.

Hiçbir şey düşünmem, her seçimde yaşadığım şeyler bunlar alıştım artık. Siz de alışsanız iyi edersiniz, muhtemelen yine Tayyip Erdoğan kazanacak çünkü.

Sayın Tayyip Erdoğan'ı desteklemiyor olsam da kızdığım taraf hiçbir zaman o olmadı, Tayyip Erdoğan son derece akıllı bir siyasetçi. Zekasını düzgünce kullanamayan veya direkt zeka seviyesi düşük olan bir topluluğunu nasıl kullanabileceğini çok iyi bilen bir siyasetçi bu yüzden de bu kadar çok oy alıyor zaten. Yapacak bir şey yok.
Türkiyenin yolu Mısırın yolu bakın görün.
MHP'den Erdoğan'a gelecek olan oyları böldü desem daha doğru olur o zaman. Hani güya MHP milliyetçi ya.
MHP'den İYİP'den biraz Chp den vs aldı hocam. Milliyetçi bir adam ama realist olmak gerek. Bence şuan için kazanan tek kişi Sinan hoca.

Hayır her şey onun emri ile gerçekleşir o izin vermezse hiçbir şey kabul olmaz. Hatta ayet var Allah size yardım ederse artık sizi yenecek hiçbir kimse yoktur; eğer sizi yardımsız bırakırsa O'ndan sonra size kim yardım edebilir?

Ya birader biz burada "onun emri ile gerçekleşmez.", "hangi ayet?" gibi şeyler mi dedik? Kurduğunuz her konuşmada (Parti olarak söylüyorum) "inşallah, Allah'ın izniyle, Allah zeval vermesin, Sübhanallah, elhamdülillah, Amin, Rabbimiz vs" getirdiğinizi söyledik. Evet dininize göre her şey onun emri ile gerçekleşir ama bunu her seferinde dile getirmek dininize göre günah. Soru ile verdiğin cevabın alakası yok.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı