Seçimlerde hile mi yapıldı?

HDP'nin CHP'yi desteklemekten baska alternatifi mi var, parti baskanlarini hapse atan partiyi mi destekleyecek? Ne kadar mantiksiz bir dusunce tarzi bu ya. HDP'liler CHP'ye oy atti diye vatan mi bolundu, napsinlar hicbiriniz oy atmayin CHP bizimle ittifak yapmiyor AKP kazansin mi diyeceklerdi. Bu forum cidden komik.

Al sana AKP secmeni buyur katil aralarina hosgeldin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Parti başkanları hapse atıldı.Süresi doldu.Adam yatacağı kadar yattı.Ne hikmetse hala hapiste.Adalet budur!

Asılsız çıkma sebebi geç kalınmasıydı.CHP'nin sitesinde YSK verileri diyor.Fakat YSK bizim veriler değil diyor.Birbirini işaret eden 2 spiderman gibi.Karmaşık olaylar.
CHP'ye inanıyor musunuz hala? Seçimi biz kazandık denildi, asıl veriler bizde denildi, kilicdaroğlu itiraz edilen oylar giripince 7 milyon oy alacak denildi. Ee noldu?

Asılsız çıkma sebebi geç kalınmasıydı. CHP'nin sitesinde YSK verileri diyor. Fakat YSK bizim veriler değil diyor. Birbirini işaret eden 2 Spider-Man gibi. Karmaşık olaylar.

Hocam şunu kabul edebiliriz beyaz kurt sallıyor ve tamamen hayalperest birisi herbokolog var o çok daha gerçekçi konuşuyor bazı sözleri üzücü gelebilir ama doğru konuşuyor.
Bana kalırsa seçimler ve siyaset beyaz kurdun harcı değil.
İmamoğlu ve Yavaş ın açıkladıkları da fos çıktı ilk kendileri 2. turu kabul etti eğer emin olsalar gece yarısı çıkıp 2. turu kabullenmezlerdi hocam üzücü ama o da gerçek.

CHP'ye inanıyor musunuz hala? Seçimi biz kazandık denildi, asıl veriler bizde denildi, kilicdaroğlu itiraz edilen oylar giripince 7 milyon oy alacak denildi. Ee noldu?
Ben şuan tarafsızım.Ne Erdoğan ne CHP.İtiraz edilen oylara ne olduğunu bilmiyorum CHP'de söylemiyor.Seçim gecesi 1'de bi durdu oylar daha da yükselmedi.

İyide daha önceki seçimde neden kendi adayını çıkardı o zaman neden muharrem inceyi desteklemedi.
Pazarlıkda istediğini alamamış olabilir mi mesela imralının kapılarını kırmak ya da 100 yıllık cumhuriyet rejimini değiştirmek gibi.

Beyaz kurt, Twitter'da dönenleri yorumluyor.Kendi kafasından bir şey atmıyor.En azından Hüda-par destekleyen birisi değil.Erkek olsam bile korktum adamlardan.Teröristler.

Beyaz kurt, Twitter'da dönenleri yorumluyor. Kendi kafasından bir şey atmıyor.

Yok kendisi yaptığı yorumları falan onlar için diyorum gündemine yalan demiyorum hocam.
Bu arada bir de Sinan Oğan kaldı işte seçim için onun sonucu bir şey değişmeyecek ama bekleyenler var.

Yok kendisi yaptığı yorumları falan onlar için diyorum gündemine yalan demiyorum hocam.
Bu arada bir de Sinan Oğan kaldı işte seçim için onun sonucu bir şey değişmeyecek ama bekleyenler var.
Sinan Oğan sadece bir açıklamasıyla CHP'yi kazandırabilir; "Eğer Erdoğan gelirse, bir daha seçim olmayacağı için beni 14. Cumhurbaşkanı olarak göremeyeceksiniz!" ben CHP destekliyorumla olacak iş değil bu.

Bence sinan oğan CHP'yi seçerse ümit özdağ ile çelişecek büyük ihtimal ile siyaset tarihinin tozlu raflarına gömülecek.
AKP'yi seçerse bir bakanlık karşılığı falan yine oraya geçse yine yok olacak.
Onun için en mantıklısı seçmeni eşya olarak görmemek ve seçmene bırakmak olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…