Seçimlerde hile mi yapıldı?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son videoda hiç tarafsız yargılayacağız da demiyor direkt serbest bırakacağız diyor. Buyurun izleyin arkadaşlar Cumhurbaşkanı olacak dede böyle diyor.

Özellikle kısa videolar seçtim vaktinizi çok almamak için.

Bu üç haber kanalı da malum Parti'nin yancıları. Gazetecilik 2015-2016 gibi öldü zaten.

Bu üç haber kanalı da malum Parti'nin yancıları. Gazetecilik 2015-2016 gibi öldü zaten.
Gelmişler bize abuk subuk iddialar veriyorlar. Bu millet PKK'nın eline vermem diyor meclise HÜDAPAR partisinden 3 milletvekili soktunuz hile ile. Hizbullahçıyı serbest bıraktınız. Ne anlama kıtlığı olan insanlar var bu memlekette. Gaziantep'te yaşıyorum yemin ederim ki oylar çalındı. %60 AKP'ye verilmesi biraz hileye kaçıyor. Millet deprem yaşamış evlerini kaybetmiş oy basmaya gidiyor bir sabah kalkıyor oyu başka birisine gitmiş. İnsan şaşırmaz mı? Şaşırır tabii ki.

Bence mevzu Erdoğan yaptıysa değil. Şimdi hüdapar bir taraftaysa neden HDP tarafına oy vereyim oda aynı kafada değil mi hüdapar ne ise HDP de aynısı düşüncesi mevcut insanlarda.
Yani iş senin teröristin kötü benimki iyi mevzusuna dönüyor.
Ama asıl mevzu bana göre hüdaparın etkisiz eleman olup HDP'nin söz sahibi olması.
Aslında bu mevzu bir etken tabii ki ama başka etkenlerde var. Örneğin 7 partinin bir araya gelip hiçbir işe yaramayan partilere gereğinden fazla millet vekili kazandırmak veya kknın illa ben aday olacağım deyip diretmesi meral akşener bu yüzden ittifakdan ayrıldı geri geldi.
Sonra aynı adamla 9 seçim kaybetmişsin nasıl kazanmasını bekliyorsunki gibi gibi şeyler hepsi üst üste bindiğinde sonuç bu oluyor.

Dahada eskiye gidince ezanın Türkçe okutulması gibi şeylerde var.
Ezanın Türkçe okutulmasında sorun yok?Arap mısınız siz?

Ezanın Türkçe okutulmasında sorun yok?Arap mısınız siz?
Birak ya. Takmislar kafayi. Yok Hdp yok ezan. Hdp'den aldigimiz oy orani isterse yuzde 30 olsun adamlara yetki verilmeyecek diyorum. Huda par ise suan mecliste ve unutmayin Akp ile ittifak. Huda par Akp ile ittifak yaparken meclis koltugu rahat mi acaba diye merak edip girmedi ittifaka. Sartlar koştu elbette. Hala diretiyorlar yok Hdp yok bu diye. Tamam 40 yasindaki amcalar siz gidip Akp'ye atin. Sonra dolar niye 30 niye bir yemek icin 300 kagit veriyorum diye aglamayin ama. İyi sosyaller.

Gözünle görüyorsun sesi dinliyorsun bunun gazetecilikle ne alakası var kardeşim adam söylüyor bunu neden anlamıyorsun bir açın kafanızı görün Allah aşkına ne desek anlamıyorsunuz bu nasıl bir kafa şekli ben cidden çözemiyorum ben sana AKP at demiyorum şunları gör bir tepki ver hala savunuyorsun şehit mi yok ailenden ya da olması ne fark eder şehitler hepimizin şehidi. Bunu görüp hala bunu diyorsan ben daha bu konuda bir şey anlatmıyorum git istediğin yere ver oyunu bitti zaten hadi hayırlı günler kardeşim.

Gözünle görüyorsun sesi dinliyorsun bunun gazetecilikle ne alakası var kardeşim adam söylüyor bunu neden anlamıyorsun bir açın kafanızı görün Allah aşkına ne desek anlamıyorsunuz bu nasıl bir kafa şekli ben cidden çözemiyorum ben sana AKP at demiyorum şunları gör bir tepki ver hala savunuyorsun şehit mi yok ailenden ya da olması ne fark eder şehitler hepimizin şehidi. Bunu görüp hala bunu diyorsan ben daha bu konuda bir şey anlatmıyorum git istediğin yere ver oyunu bitti zaten hadi hayırlı günler kardeşim.
Ne öneriyorsunuz? Açıkça söyleyin. Şehit hepimiz şehidi evet. Ama öneriniz nedir? Boş oy mu atmalıyız? Seçenek olsa gidip ona atarız zaten. Nesini anlamıyorsunuz cidden anlamıyorum. Hdp'ye tepki olarak oyumuzu gidip Akp'ye mi atmalıyız? Bana önerinizi söyleyin.

Ne öneriyorsunuz? Açıkça söyleyin. Şehit hepimiz şehidi evet. Ama öneriniz nedir? Boş oy mu atmalıyız? Seçenek olsa gidip ona atarız zaten. Nesini anlamıyorsunuz cidden anlamıyorum. HDP'ye tepki olarak oyumuzu gidip AKP'ye mi atmalıyız? Bana önerinizi söyleyin.

Ben sana nereye oy atmanı söylemiyorum bana PKK'yı savunanları haklı çıkarmayın PKK'yı haksız olduğunu bil nereye atarsan at kardeşim sen niye anlamıyorsun.

Ben sana nereye oy atmanı söylemiyorum bana PKK'yı savunanları haklı çıkarmayın PKK'yı haksız olduğunu bil nereye atarsan at kardeşim sen niye anlamıyorsun.
Kimse PKK'yı savunmuyor altılı masada.

İstediğim yanıt bu değil. Ne yapalım onu söyleyin yapalım. Gidip böyle kritik bir dönemde muhalefete muhalefetlik mi yapayım sokağa çıkıp? Hatalarını eleştiriyoruz zaten. Bana net birşey söyleyin yapalım.

İmamoğlu ve mansurun seçim gecesi yaptığı manüpülasyondan farkı yok ysk daha verileri açıklamamış CHP'nin sitesinden bakıp böyle saçma düşüncelere dalmak milletin kararına saygı duymamak zaten bunlardan beklenir. Tamamen algı ve yalan belgelerle yapılan çalışma hepsi aynı şekilde bende iktidar adına yapabilirim. Bu kadar çalan 0.5 oyda çalardı bu arada.

Belki de 2. tura kalmasını istiyorlardı. Hile yapabilen adam 2. turda her şekilde kazanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı