Orası doğru çok diretiyor bazı şeyleri ayrıca iyi bir siyaset yapmıyor seçimin ilk ayları Muharrem İnce diyordu sonra Kılıçdaroğlu fanı oldu. Ama belgelerle konuşuyor orası beni ilgilendirir.
Çok bildiğine konuşmuyor zaten podcast tarzı içerik üretiyor kendisi ve Twitter'da gündem olan içerikler ile bilgilendirme yapıyor ben 2 yıldır Twitter kullanmıyorum, benim haberim beyaz kurt sayesinde oldu şahsen. Paylaşımları muhalif olsa bile değişim yönünde, kutuplaşmış Türkiye değil barış ve huzur ortamı içinde yaşamamız gerektiğini savunuyor. Sende bu kutuplaşmış siyasetin en bariz örneklerinden birisin. Bunu yanlış anlama görüşüne saygı duyuyorum hür iraden ile istediğin kişiyi seçebilirsiniz ya da savunabilirsin ancak bu barış ortamında olmalıdır.
Sorgulama sanırım CHP'nin resmi sayfasından yapılıyormuş, merak ettiğim bir şey var. CHP, ysk verileri kullanılmıştır diye ayrıyeten not düşmüş olsa bile bunun doğru olduğuna kesinlikle inanabilir miyiz?
Sorgulama sanırım CHP'nin resmi sayfasından yapılıyormuş, merak ettiğim bir şey var. CHP, ysk verileri kullanılmıştır diye ayrıyeten not düşmüş olsa bile bunun doğru olduğuna kesinlikle inanabilir miyiz?
Hocam tutanakların fotoğrafları var diye gördüm. bir ayrı site daha var orada ise ysk verileri mevcut oradan doğruluğuna bakılması istendi seçmenden eğer uyuşmazlık var ise rapor edilmesi gerekiyor.
19 Mayıs'ta YSK kesin kararları açıklamadan onun bunun anketindeki sitesindeki verileri karşılaştırmakla bir şey anlaşılmaz. Direkt olayın kaynağının açıklayacağı sonuca bakalım ondan sonra karşılaştırılır.
Hocam tutanakların fotoğrafları var diye gördüm. bir ayrı site daha var orada ise ysk verileri mevcut oradan doğruluğuna bakılması istendi seçmenden eğer uyuşmazlık var ise rapor edilmesi gerekiyor.
Orası doğru çok diretiyor bazı şeyleri ayrıca iyi bir siyaset yapmıyor seçimin ilk ayları muharrem ince diyordu sonra kılıçdaroğlu fanı oldu. Ama belgelerle konuşuyor orası beni ilgilendirir.
Bir anda kılıçdaroğlu fanı olması hoşuma gitmedi 180 derece dönen insanları sevmiyorum hocam, bir de yeter ki RTE gitsin sonrasını seçeriz fikri de gram mantıklı değil nereden biliyorsun CHP'nin bir daha hükümeti bırakacağını bu kadar güç herkesi zehirler bilemedim artık hayırlısı.