not_man
Hectopat
- Katılım
- 14 Ağustos 2020
- Mesajlar
- 473
- Çözümler
- 3
Neymiş o CHP'nin tesadüfleri?Bak kardeşim, istesem buraya bin tane sözde (!) CHP'nin tesadüflerini yazarım. Boşuna bahane uretmeyin.
Neymiş o CHP'nin tesadüfleri?Bak kardeşim, istesem buraya bin tane sözde (!) CHP'nin tesadüflerini yazarım. Boşuna bahane uretmeyin.
Beyaz kurt eskiden biraz mantıklıydı bu seçim mevzularında çamur etti kendini hocam.
Bak kardeşim, istesem buraya bin tane sözde (!) CHP'nin tesadüflerini yazarım. Boşuna bahane uretmeyin.
Sen öyle san.
Beyaz kurt çok mu biliyor. Tek kaynaklara dayanarak, bir videonun 3 saniyesini koyarak, yalan yanlış haberler ile sizin aklınızı karıştırıyor.
Video kanıtı var?Sen öyle san.
Sorgulama sanırım CHP'nin resmi sayfasından yapılıyormuş, merak ettiğim bir şey var. CHP, ysk verileri kullanılmıştır diye ayrıyeten not düşmüş olsa bile bunun doğru olduğuna kesinlikle inanabilir miyiz?
Heh işte ysk verileri var denen sayfa CHP'nin resmi sayfası. Normalde öyle şüphe falan duymam ama arkadaşla bunun hakkında tartışırken kafama takıldı.Hocam tutanakların fotoğrafları var diye gördüm. bir ayrı site daha var orada ise ysk verileri mevcut oradan doğruluğuna bakılması istendi seçmenden eğer uyuşmazlık var ise rapor edilmesi gerekiyor.
Orası doğru çok diretiyor bazı şeyleri ayrıca iyi bir siyaset yapmıyor seçimin ilk ayları muharrem ince diyordu sonra kılıçdaroğlu fanı oldu. Ama belgelerle konuşuyor orası beni ilgilendirir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.