Seçimlerde hile mi yapıldı?

KK tek başına olsa başaramaz derdim ama bu bir ittifak ve yalnız değil. Zaten Kılıçdaroğlu tek başına karar verse bu kadar oy alacak potansiyeli de yok. KK güven sağlaması için en başta kendi aday olmamalıydı ama bir kere girdik bu yola maalesef. Millet cebine bakıyor da cebine giren para 3 ay geçmeden eriyor ve AKP devam ederse bu ekonomik politika da devam edecek. Elbette bunu 30 yaş üstüne anlatmak çok zor, o seçmeni ikna etmek için de KK dışında bir aday lazımdı. Fakat şu anda odaklanmamız gereken tek şey anayasal haklarımızın risk altında olduğu.
Her ne kadar Cumhurbaşkanının yanında etkisiz eleman gibi olsalar da hem Hüdapar hem Yeniden Refah'ın mecliste şu anki vaatleriyle bulunmaları en büyük tehlike. Ülkeyi bu hale sokan şey yıllardır muhalefetin olmayışıydı. Bu seçimle birlikte ilk defa iktidar muhalif tarafın da desteğini alma ihtiyacı duyuyor 2. tur için. CHP'nin şimdiye kadarki ucube tavrı yüzünden oy atarken 500 defa düşünüyor herkes ben ne yapıyorum diye, ancak iktidar tarafının da artık savunulacak bir yanı kaldığını zannetmiyorum.

Zaten iktidara iyi diyen yok bir sürü yanlışı var evet doğru. Fakat muhalefet iktidardan beter bir hal aldı. Şu anda kim ne anlatırsa anlatsın seçmenin gözünde terör örgütü ile iş birliği içinde görünüyor en başta kaldı ki kendileride bu yüzden oy alamadıklarını belirtiyorlar şu sıralarda. Sizinde dediğiniz gibi yıllardır muhalefet yoktu hala da yok olmaya devam ediyor bu kafa yapısı ile.
Ekonımik plitika işine gelince evet ekonomi hiç iyi değil hatalar büyük ama muhalefetin yapamadığını yapıp bunu halka iyi anlatıyor.
Kısacası muhalefetin stratejisi tutmadı tutmayacak gibide görünüyor. Bu strateji ile ikinci turda oyları daha da düşecek benim gördüğüm kadarı ile.
Kendi içindeki partililer bile veryansın yapıyor şu an CHP'nin izlediği politikaya örnek Tanju Özcan.

Öyle çalışsa sistem öyle yapardık. O 2 adamın yüzde 10'dan fazla oy alma şansı yok o yüzden vermiyoruz. Ayrıca herkesin eşit söz hakkı olan bir sistem oluşacak öyle yaparlarsa. Neyini beğenmediniz anlamadım. Ayrıca Hüda Par'ı meclise almak bile başlı başına Türklüğe hakaret. Tartışmaya açık bile değil. Ayrıca anayasaya da aykırı.

Koltuk sevdalısı zaten kılıçdaroğlu bende kolay kolay bırakacağını düşünmüyorum tek beyaz kurt değil muhalefet seçmeni de bu şekil düşünüyor ve çok yanlış.
Vallaha sizi bilemem hocam. Şahsen biz 20 senedir aynı adama yedirmekten bıktık. Biraz değişiklik olsun az da diğer taraf yesin. Azıcık da kardeş yemesin mi? Dünyanın en basit mantığı. Elimizde 2 seçenek var 20 senedir olanı mı seçelim yoksa diğer şansımızı mı deneyelim?

Ayrıca arkadaşlar geçmişteki şeyleri boşuna tartışıyorsunuz. Soru basit. Değişim istiyor musunuz istemiyor musunuz? Sürünmekten memnunsanız malum partiye verin geçin. Ben şansımı deneyeceğim diyorsanız da Chp'ye verin geçin. Sadece 2 seçenek var. Oy kullanmamak bir seçenek değil. O da iktidara yarıyor çünkü. Cidden hüda par ile ittifak yapan bir partiyi mi istiyorsunuz?

Son düzenleme:
Peki sen HDP ile ittifak yapan bir partiyi mi istiyorsun şimdi demeki HDP ittifakda değil oraya girersek iş uzar.
Senin yaşın sanırsam ufak eski muhalefeti görmemişsin nelerin olduğunu eşit hak MAK yok kimin millet vekili çoksa( kaldı ki zaten aday çıkarırken boşuna kk seçilmedi) onun borusu öter aksi taktiede hükümet yıkılır. Hükümetin yıkılması değişmesi öyle çocuk oyuncağı bir iş değil.
Memleket bu gördüğünden daha beter hale geliyor maalesef.
CHP bu işi başarabilirdi kk olmasaydı Mansur Yavaş, imamoğlu olsaydı iyi parti ve muharrem ince ile içeriden sinan oğan la dışarıdan destekle başarabilirdi. Ama o gitti HDP ile saklı gizli görüşüp son anda masanın altından çıkardı halkda buna kızdı.
Ve hala daha da tıpkı başkan ben olacağım deyip direttiği gibi HDP ile ortaklığı diretiyor yanlışından dönmüyor buyüzden dokuz seçim kaybetti bu da onuncu olacak.
Kendi partisi içinden itiraz edenlere bile kulağını tıkayıp etkisiz eleman olan partilere 14-10 millet vekili veriyor ama kendinden olanları dinlemiyor.

Kılıçdaroğlu'nun hataları yok demedik ki zaten. Ayrıca HDP ile ittifak falan yapıldığı yok. 6'lı masa içerisinde bile değil. Ve Mansur aday olsa da çok oy kaybedilecekti. Mesela Hdp desteğini alamazdık ve oy yine aşağı yukarı 40 larda kalırdı. Kimse inkar edemez ki adam aday olacam diye diretti ama son 2 3 aydır mis gibi muhalefetlik yapıyor. Ve kusura bakmayın ama gidip de Hüda par ile HDP arasında bir tercih yapıp da Hüda par'ı seçiyorsanız size herşey müstahak. Karınıza kızınıza zorla türban taktırıp haklarını elinden aldıklarında da Hdp ile ittifak yapıyorlar ama diyebilecek misiniz merak ediyorum. Parti fanı falan değilim bu arada sadece değişim istiyorum bıktım artık. Ona göre düşünün.

Hocam bu konuda geçen sayfada birkaç video attığım mesajım var bir izleyin onları sonra geri dönüş yapın buraya olur mu?
Şöyle bir yorumda bulunayım önden baktıklarımla. 2 taraftan biri seçilecek. Ne yaparsak yapalım bu 2 adaydan biri cb olacak zaten. Şimdi bana söyleyin. Ben gidip şeriat isteyen Türk kelimesini kaldıracağız diyen anayasanın ilk 4 maddesi tartışılabilmeli diyen Kürdistan sözü veren partiye mi oy vereyim? Yoksa bu attıklarınızı diyene mi? Ayrıca bir videosu var ki yargılayacağız ona göre hapis cezası alacak tarzı birşey söylüyor. Yani ne yapacağını net şekilde bilemiyoruz diğer deyişle. Ayrıca bırakın Kk'yı şuan Rte'nin karşısına banyomdaki örümcek çıkıp ben adayım dese ona oy veririm. Ve söylediğim gibi ben Türk düşmanı bir adamın partisinin yönetimimizde olmasını istemiyorum. Adamlar direkt biz Pkk ile ittifak yapabiliriz dedi var mı bundan ötesi hocam? Allah için şuan muhalefete muhalefet olmayın.

Adamlar direkt biz PKK ile ittifak yapabiliriz dedi var mı bundan ötesi hocam? Allah için şu an muhalefete muhalefet olmayın.

Adam sana PKK seni sümüğüyle siler atar diyor sen hala ne diyorsun muhalefette hayır olsa şu güne kadar muhalefetliğini yapardı onlar anca çıkar yürüyüş yapar videoya alır demokrasi yürüyüşü der.

Kardeşim bune pehriz bu ne lahana turşusu HDP ile ittifak yok deyip bir sonraki cümlede HDP desteğini alamazdık diyorsun. İttifakın ne anlama geldiğini sözlükden açbak ilk önce.
Muhalefettlik yapmayı ittifak kelimesinden iyi anlamışsın çok güzel muhalefetlik yapar zaten 9 seçiimdir görüyoruz anca muhalefette kalır kk bir adım ilerisine gidemez.
Biz tercih yapmıyoruz hüdaparda HDP de aynı fakat bir fark var arada hüdapar hükümetin istemediği bir şeyi yaptıramaz fakat HDP olmazsa CHP iktidara gelemiyor var iktidara gelince ne olacağını sen düşün hatta düşünme adamların videosunu izle bir iki sayfa önce arkadaşın biri atmıştı.
Bu ülkede 20 senedir hatta erbakandan buyana çeyrek asırdır hep şeriat geliyor zorla kadınlar kapanacak herkes şalvar cübbe giyecek denip duruyor hiçde öyle bir şey olduğu yok bu tamamen propaganda. Yapmak isteyen adam 20 senedir başta yapardı herhalde şimdiye kadar ayrıca yaşının ufak olduğuna kanaat getirdim ve seninle tartışmaya girmeyeceğim çünkü söylemlerin tutarsız.

Neden isim vermiyorsunuz hocam? Ben söyleyeyim, AKP-MHP-Hüdapar tonlarca oy çaldı. Mesela bir sandıkta 70 Erdoğan var ve 200 civarlarında Kemal Kılıçdaroğlu var. Bunlar Erdoğanı 200, Kılıçdaroğlu'nu 70 olarak gösteriyorlar. Bazı sandıklarda da Erdoğana fazladan 100 oy ekleyip, Kılıçdaroğlu'ndan 100 oy siliyorlar.

Aynısını Milletvekilliğinde de yaptılar. YSP'nin oylarını sanki MHP almış gibi gösterip MHP'nin %10 civarında oy almasını sağladılar. Normalde bana kalırsa ne MHP %10 alacak bir partidir ne de Erdoğan şuanda %49 alacak bir kişidir.

2.tur'da sandıkları adam akıllı korursak bu seçimin kazanılması hiç de zor olmayacaktır. Bu arada hepsinin Allah belasını versin, çoluğundan çocuklarından çıksın hepsi, hakkım nokta kadar varsa haram zıkkım olsun, boğazlarında kalsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…