Seçimlerden sonra dolar yükselir mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Seçimlerden sonra dolar yükselir mi? Bir de yönetimin değişmesi, kimin seçildiği çok önemli mi? Bir sorum daha var şimdi dolar alsam yatırım amaçlı olarak mantıklı olur mu?

Merhaba. Seçimlerden sonra dolar yükselir mi? Bir de yönetimin değişmesi, kimin seçildiği çok önemli mi? Bir sorum daha var şimdi dolar alsam yatırım amaçlı olarak mantıklı olur mu?

Bence yönettim değişirse dolar yükselmez fakat değişirse düşer mi yükselir mi bilmiyorum fakat kesinlikle dolar kuru oynar bence yükselir değişirse.

Dolar ile yatırım yapılmaz dostum. Sadece paranı korumuş olursun. Kar yapamazsın.

Yani Erdoğan'ın 2023 vaatlerinden birisi dolar 22TL olacağıydı. Depremden dolayı 25 te olur.

Düzgün bir yönetimle 6 ayda ekonominin rayına oturtulabileceğini söylüyordu altılı masadan birisi.

6 ay mı? Bir ülkenin ekonomisini 6 ayda düzeliceğine cidden inanıyorsanız hulkada inanmanızı öneririm bu ülkenin bu ekonomik durumu 2-3 yıldan erken düzelmez belki daha fazla ki bunu da düzeltecek birisinin kazanma oranınıda olduğunu düşünmüyorum 6'lı masaya oy vereni de anlamıyorum ki adamların vaatleri bile komik memleket partisi mantıklı bence ancak ince düzeltebilir.

Böyle konuları hangi mantıkla açıyorsunuz anlamıyorum? Doları artıp yükselten 2 faktör var bir tanesi dış ticaret yoğunluğu diğeri de faiz oranı. Yabancı markalar ne kadar büyüyüp şirketlerine değer katarsa euronun doların değeri yükselir ve TL karşısında daha da değerli olur bu şekilde de dolar artar. Dış ticarette herhangi bir hareketlilik görüyor musunuz? Şu an dışarıya ürün ihracat eden markaların devrim niteliğinde bir buluş vesaire bulduğunu falan gördünüz mü? Hayır. Şimdi gelelim faize. Faizi arttırıp ya da azaltacaklarını önceden görebilmek gibi bir yeteneğimiz olmadığı için bu seçenek de belirsiz. Umarım cevabınızı almışsınızdır.

6 ay mı? Bir ülkenin ekonomisini 6 ayda düzeliceğine cidden inanıyorsanız hulkada inanmanızı öneririm bu ülkenin bu ekonomik durumu 2-3 yıldan erken düzelmez belki daha fazla ki bunu da düzeltecek birisinin kazanma oranınıda olduğunu düşünmüyorum 6'lı masaya oy vereni de anlamıyorum ki adamların vaatleri bile komik memleket partisi mantıklı bence ancak ince düzeltebilir.
Ben inandığımı söylemiyorum,sadece aktarıyorum. Ayrıca tam bir düzelmeden de bahsedilmiyor büyük ihtimalle,en azından rayına oturmuş olur deniliyor.

Hocam hulk gerçek zaten ne diyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı