Seçimlere 2 gün kaldı!

8500 TL için 1 ayını vermeye devam et günlük 12 saat ile. Köle seni.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.26.14.png
    125,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Ekran Resmi 2023-05-27 ÖÖ 11.26.30.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 27
Yok konuşur mu hiç. Argümanı yok ki. Geveleyip duruyor. Evde makarna yemekten beyni patates gibi olmuş. Pardon ya patates fazla pahalanmıştı değil mi? Yanlış benzetme yapmış oldum. O kadar etmez.
İslam bunları böyle yapıyor. Eline ne geçerse şükrediyor daha fazlasını istemiyor. Bir ev bir de yemek versen şükreder gün boyu televizyon izler bunlar.

Sosyal bile cahiller ile dolmuş.
Bir de size like atıyor ahskgmaskmsahgaskmhas. Bize dediğinizi sanıyor kendine dendiğinin farkında bile değil. Tam hamur beyinli.

İslam bunları böyle yapıyor. Eline ne geçerse şükrediyor daha fazlasını istemiyor. Bir ev bir de yemek versen şükreder gün boyu televizyon izler bunlar.
Çay da koyarlar yanına. Tabii parası yeterse.

Bir de size like atıyor ahskgmaskmsahgaskmhas. Bize dediğinizi sanıyor kendine dendiğinin farkında bile değil. Tam hamur beyinli.

Çay da koyarlar yanına. Tabii parası yeterse.
Hissettim gene 1 gün susturma yiyeceğim ben.

Birader. Adamlar daha geçen çıktı PKK ile iş birliği yapabiliriz dedi. Anayasadaki ilk 4 maddeyi Türk kelimesini kaldıracağız dedi. Şaka mısın sen?

Asıl sen mi şakasın? CHP açık açık PKK'yı destekliyor. Ona rağmen "baştakiler gitsin" derdindesiniz. Hadi Erdoğan'a saygınız yok, şehit annelerine, şehitlere saygınız olsun.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sizin hüda par direkt iş birliği yapacaz diyor ama ona ne diyorsun? Ayrıca Pkk'ya terör örgütü dememelerinin sebebini geçen Kk açıkladı. Babala Tv yayınında söyledi. İsmiyle hitap edip reklamını yapmak istemediği için bölücü terör örgütü olarak isimlendirdiğini söylüyor. Tabii ben sizi hala ciddiye alıp laf anlatıyorum da nato mermer nato kafa.

Şehitler niye şehit oldu? CHP mi şehit yaptı adamları? Ayrıca adam babalatv de pkk ile alakamız yok diyor hala boş konuşuyorsunuz. Terör örgütlerinizi yiyeyim susun artık. Neymiş pekakaymış pekakanı bir şey yapacağım şimdi. Bu adamlar niye 21 yıldır bitmiyor ilahi güç mü var? Erdoğan yol köprü yapacağına bitirseydi? Takmış vatan vatan adamlar Türk kelimesini kaldıracak vatan diyor.

Vallahide bu sefer de AKP bir şey yapıp alsa ciddiyim bu ülkeyi hemen terkedip gençliğimi kurtaracağım zaten eğitim desen yok pasaport desen güçsüz ekonomi desen yok insanlar desen kötü anlayışsız
Nereye gitmeyi planlıyorsun? Türk pasaportu ile gidebileceğin maks. yer Pakistan, Arabistan falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…