Tam cahil değil 12 yaş veletler siyasete burnunu soktuğu için böyle.Sosyal bile cahiller ile dolmuş.
İslam bunları böyle yapıyor. Eline ne geçerse şükrediyor daha fazlasını istemiyor. Bir ev bir de yemek versen şükreder gün boyu televizyon izler bunlar.Yok konuşur mu hiç. Argümanı yok ki. Geveleyip duruyor. Evde makarna yemekten beyni patates gibi olmuş. Pardon ya patates fazla pahalanmıştı değil mi? Yanlış benzetme yapmış oldum. O kadar etmez.
Bir de size like atıyor ahskgmaskmsahgaskmhas. Bize dediğinizi sanıyor kendine dendiğinin farkında bile değil. Tam hamur beyinli.Sosyal bile cahiller ile dolmuş.
Çay da koyarlar yanına. Tabii parası yeterse.İslam bunları böyle yapıyor. Eline ne geçerse şükrediyor daha fazlasını istemiyor. Bir ev bir de yemek versen şükreder gün boyu televizyon izler bunlar.
Hissettim gene 1 gün susturma yiyeceğim ben.Bir de size like atıyor ahskgmaskmsahgaskmhas. Bize dediğinizi sanıyor kendine dendiğinin farkında bile değil. Tam hamur beyinli.
Çay da koyarlar yanına. Tabii parası yeterse.
Birader. Adamlar daha geçen çıktı PKK ile iş birliği yapabiliriz dedi. Anayasadaki ilk 4 maddeyi Türk kelimesini kaldıracağız dedi. Şaka mısın sen?
Asıl sen mi şakasın? CHP açık açık PKK'yı destekliyor. Ona rağmen "baştakiler gitsin" derdindesiniz. Hadi Erdoğan'a saygınız yok, şehit annelerine, şehitlere saygınız olsun.
Asıl sen mi şakasın? CHP açık açık PKK'yı destekliyor. Ona rağmen "baştakiler gitsin" derdindesiniz. Hadi Erdoğan'a saygınız yok, şehit annelerine, şehitlere saygınız olsun.
Nereye gitmeyi planlıyorsun? Türk pasaportu ile gidebileceğin maks. yer Pakistan, Arabistan falan.Vallahide bu sefer de AKP bir şey yapıp alsa ciddiyim bu ülkeyi hemen terkedip gençliğimi kurtaracağım zaten eğitim desen yok pasaport desen güçsüz ekonomi desen yok insanlar desen kötü anlayışsız
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.