6 646148 Hectopat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 9.742 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Mayıs 2023 #211 Grim Reaper dedi: İşin komik yanı işe yaramış olması. Genişletmek için tıkla... Yapacak bir şey yok.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #212 Aga be....... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aga be....... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
2 224914 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2018 Mesajlar 537 Çözümler 2 29 Mayıs 2023 #213 fermaNga dedi: Aga be... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İmzanıza bayıldım, bay, bay, bay Kemal. @fermaNga bu arada Kemal Kılıçdaroğlu, ben görevimi yaptım sayemde Erdoğan kazandı demiş. Son düzenleme: 29 Mayıs 2023
fermaNga dedi: Aga be... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İmzanıza bayıldım, bay, bay, bay Kemal. @fermaNga bu arada Kemal Kılıçdaroğlu, ben görevimi yaptım sayemde Erdoğan kazandı demiş.
fermaNga Hectopat Katılım 7 Ocak 2023 Mesajlar 4.528 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #214 @224914 Siz onu A-Haber'den mi duydunuz? Yok öyle bir şey, nereden duyduysanız yalan, zırva.