Seçimlerle yön verilen oyun önerisi

Yön verme konusunda Baldurs Gate 3 üstüne yoktur, Detroit Become human gibi oyunlar tabiki bir çok farklı sonuca çıkabiliyor fakat BG3 bu konuda kendini aşmış bir oyundur. Witcher 3 te yön veriyorsunuz seçimleriniz yan görevler dahil olmak üzere bir çok şeyi etkiliyor, hiç sarmadı dediğinize göre oyunu yeteri kadar oynamadınız.
10 saat civarı oynadım diyaloglar olsun savaş tarzı olsun hiç sarmadı beni.

Yön verme konusunda Baldur's Gate 3 üstüne yoktur, Detroit Become Human gibi oyunlar tabii ki birçok farklı sonuca çıkabiliyor fakat BG3 bu konuda kendini aşmış bir oyundur. Witcher 3'te yön veriyorsunuz seçimleriniz yan görevler dahil olmak üzere birçok şeyi etkiliyor, hiç sarmadı dediğinize göre oyunu yeteri kadar oynamadınız.

BG3 Witcher 3 Elden Ring tarzı bilim kurgu (gerçeklikten uzak) doğru mu anlattım bilmiyorum ama bu tür oyunları hiç oynayamıyorum nedense sadece GoW oynadım galiba o tarzda.

10 saat civarı oynadım diyaloglar olsun savaş tarzı olsun hiç sarmadı beni.
Aynı şeyi tekrarlamanıza gerek yok hocam sarmadığını zaten söylemişsinşz, yön verme konusunda BG3 bakabilirsiniz yazdığım diğer oyunların hepside aynı şekilde yön verme konusunda iyi oyunlardır. Ama açık dünya değilde hikaye tabanlı derseniz Until Dawn, Heavy Rain ve Life is Strange bakın.

Aynı şeyi tekrarlamanıza gerek yok hocam sarmadığını zaten söylemişsinşz, yön verme konusunda BG3 bakabilirsiniz yazdığım diğer oyunların hepside aynı şekilde yön verme konusunda iyi oyunlardır. Ama açık dünya değil de hikaye tabanlı derseniz Until Dawn, Heavy Rain ve Life is Strange bakın.

BG3 pahalı bir tık maalesef hocam bütçeyi aşıyor.

BG3 Witcher 3 Elden Ring tarzı bilim kurgu (gerçeklikten uzak) doğru mu anlattım bilmiyorum ama bu tür oyunları hiç oynayamıyorum nedense sadece GoW oynadım galiba o tarzda.
Oynayamadığınız oyunlara bakarsanız çok üzücü, çok şey kaybediyorsunuz ama tabi zorla güzellik olmaz. Zevkler ve renkler tartışılmaz.

BG3 pahalı bir tık maalesef hocam bütçeyi aşıyor.
Hikaye tabanlı ilerliyor dediklerime bakabilirsin fiyat olarak uygun oyunlar.

Arkadaşlar yön verdiğimiz oyunlardan Detroit Become Human, Road 96, beyond Two Souls, The Walking Dead the Telltale Definitive series, A Way Out, Late Shift ve birkaç oyunu daha izlediklerim ise The Quarry, the casting of frank stone, Until Dawn aklıma gelenler bunlar. Bunlar harici öneriniz var mıdır?
Bunlar harici demişsin fakat Detroit Become Human için fikrimi belirteyim sorun harici. İzlemiş olsan bile kesinlikle kendin kesinlikle oyna önerim, defalarca oynadım hayran kaldım oyuna.

En doğru seçim Witcher 3 olacaktır, beğenmediyseniz seçimlerle hikayeye yön veren pek fazla oyun bulunmamakta ancak 4.79'a düşmüş AC: Origins'i kaçırmayın derim. Ayrıca Skyrim öneren bir çoğunluk vardı eski nesil oyunlara tahammülünüz varsa gözden geçirin.

Kesinlikle ama kesinlikle (Çok büyük öneri) Witcher 3 oyna. Bana göre en iyi rpg oyunu. Birsürü farklı sonu olmakla beraber senin kararların herşeyi değiştiriyor. Gerçekten seni içine alan bir oyun. Kesinlikle al ve dlcc leri ile beraber tabiki. Kesinlikle eminim. Keşke hafızam silinse de gene oynasam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı